Samsung Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro tanıtıldı!

Mobil

Galaxy Unpacked etkinliğinde iki yeni kablosuz kulaklık tanıtıldı. Uzun süredir sızıntılara konu olan Buds3 sersinin yeni üyelerine yakından bakalım.

Samsung Galaxy Buds3 Pro, 2 yönlü hoparlör, ultra yüksek kalitede HQ ses (24bit/96kHz), aktif gürültü engelleme (ANC), adaptif EQ ve 360 audio (uzamsal ses deneyimi) gibi özellikler ile birlikte geliyor. Buds3 Pro, IP57 suya dayanıklılık sertifikasına sahip. Kulaklıklar 5.4 gr, kılıf ise 46.5 gr ağırlığında. Cihazda Bluetooth 5.4 yer alıyor.

galaxy buds3 pro tanitildi

Samsung bu ürünlerinede yapay zekası Galaxy AI’yi entegre ediyor. Kulaklıkların çok daha verimli kullanılması adına, kullanım şekline göre en uygun ses seviyesini belirleyecek olan Galaxy AI, bu işlemi yaparken ortam gürültüsünü de baz alacak. Galaxy AI ile asistan ile sesli komut, otomatik geçiş ve durdurma, farkındalık molası gibi özellikler kullanılabiliyor.

Samsung Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro tanıtıldı!

Buds3 Pro ANC kapalıyken 7,30 saat’e, ANC açıkken 6,26 saat’e kadar çalma süresi sunan Buds3 Pro tasarımı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Seleflerinden oldukça farklı tasarımlar gelen Buds3 serisi, Apple AirPods serisine de oldukça benziyor. Buds3 Pro üzerinde, şirketin Blade tasarımı adını verdiği Blade Lights ışıklandırma yer alıyor. Blade tasarımında kulaklığın uzun kısımları bıçağa benzer bir tasarıma sahip. Bu alan üzerinde kaydırma ve sıkıştırma hareketi yaparak medyalar ve uygulamalar kontrol edilebiliyor.

Samsung Galaxy Buds3 ise 1 yönlü hoparlör, ANC, adaptif EQ ve 360 audio özelliklerine sahip.

Buds3 ise ANC kapalıyken 6,30 saat’e, kapalıyken de 5,24 Saat’e kadar çalma süresi bulunuyor. Pro modelinde olduğu gibi IP57 sertifikası ve Bluetooth 5.4 özellikleri bu modelde de yer alıyor. Buds3’ün kulaklıkları 4.7 gr, kılıfı ise 46.5 gr ağırlığında.

Yapay zeka ve blade tasarım unsurları Buds3‘te de yer alıyor ancak Blade Lights bu modelde bulunmuyor.

Galaxy Buds3 ve Buds3 Pro fiyatları

Galaxy Buds3 Pro 6.999 TL‘den, Buds3 ise 4.499 TL‘den Türkiye’de ön siparişe açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: