Redmi K70 Ultra’nın tasarımı ve özellikleri belli oldu

Mobil

Xiaomi, Weibo üzerinden yaptığı paylaşımla yeni amiral gemisi Redmi K70 Ultra’yı her açıdan sergiledi.

Xiaomi, bu ay içerisinde alt markası Redmi’nin yeni amiral gemisi modeli Redmi K70 Ultra‘yı tanıtacak. Geçtiğimiz gün cihazla ilgili bir tanıtım görseli paylaşan şirket, bugün yaptığı yeni paylaşımlarla cihazın tasarımını ve temel özelliklerini duyurdu.

Redmi K70 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri belli oldu

Ultra, standart K70 ve K70 Pro‘ya kıyayla yeni bir kamera adası ile birlikte geliyor. Ayrıca daha kavranabilir bir güç düğmesi de dikkat çeken başka bir unsur.

Paylaşılan görseller, cihazın işlemci koltuğunda MediaTek Dimensity 9300+‘ın oturacağını doğruladı. Cihazda şirketin 3D buz soğutma adını verdiği, çip sıcaklığını 3°C’ye kadar düşüren yeni bir ısı dağılımı çözümü de yer alıyor. Cihaz ayrıca oyun deneyimini geliştirmek için D1 bağımsız grafik yongası da bulunuyor. K70 Ultra, şirkete göre sektörün “en iyi karanlık ışık göz koruması” sağlayan yeni nesil 1.5 K çözünürlüğe sahip, 144Hz OLED düz ekranla geliyor.

Redmi K70 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri belli oldu Redmi K70 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri belli oldu
Redmi K70 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri belli oldu Redmi K70 Ultra'nın tasarımı ve özellikleri belli oldu

K70 Ultra’da yapay zekadan yararlanacak

Yapay zeka alanındaki savaşlar her alanda devam ediyor. Ultra, 50 MP ana kamera ile birlikte bir dizi yeni yapay zeka özelliklerini barından “AI Camera” özellikli üçlü bir kamera kurulumuna sahip. Diğer iki kamera 8 MP ultra geniş kamera ve 2 MP makro lens şeklinde. Ses kontrol düğmeleri ise güç düğmesi ile birlikte cihazın sağ tarafında konumlandırılmış. Cihazın arka kısmı metal çerçeve ile çevirili camdan yapılmış. Cihazın ön tarafında ise ekrana gömülü bir kamera deliği yer alıyor. Ayrıca şirket, renk seçeneği olacak Buz Camı rengini de duyurularına ekledi.

Redmi K70 Ultra’nın, 120 W hızlı şarj desteğine sahip 5.500 mAh batarya ile gelmesi bekleniyor. Cihazda suya ve toza karşı IP68 sertifikası yer alıyor. Tüm bunlarla birlikte ekran içi optik bir parmak izi okuyucu da yer alması muhtemel. Cihazın dahili depolama seçenekleri arasında 1 TB depolama ve 16 GB RAM‘e kadar seçenekler olması da beklenen özellikler arasında.

K70 Ultra cihazın Çin pazarındaki markalamış hali. İlerleyen süreçlerde Türkiye ve diğer pazarlarda Xiaomi 14T Pro model adıyla da piyasaya çıkması bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: