Xiaomi Mix Fold 4’ün çıkış tarihi belli oldu

Mobil

Xiaomi bugün yaptığı duyuru ile yeni katlanabilir akıllı telefonu Mix Fold 4’ün lansman tarihini açıkladı. K70 Ultra’da birlikte tanıtılacak.

Geçtiğimiz günlerde Mix Fold 4 ve Mix Flip modellerinin bu ay sonunda piyasaya sürüleceği, Xiaomi’nin kurucusu ve CEO’su Lei Jun tarafından doğrulanmıştı. Şirket bugün yaptığı duyuru ile yeni katlanabilir modelini 19 Temmuz’da Çin’de gerçekleştireceği lansman ile görücüye çıkaracak. Etkinlik yerel saat ile 19:00’da gerçekleşecek. Aynı etkinlikte K70 Ultra modeli de yer alacak.

Çinli teknoloji devi yeni katlanabiliri için tek detaylar vermedi. Ancak cihazın ölçülerini doğruladı. Buna göre Mix Fold 4 9,47 mm inceliğinde ve 226 gram ağırlığında olacak. Cihaz Leica dörtlü kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Biri 5x periskop ünitesi olmak içi iki telefoto kamera yer alacak.

Xiaomi Mix Fold 4'ün çıkış tarihi belli oldu

Xiaomi, yeni katlanabilir cihazın IPX8 sertifikasına, 50 W kablosuz şarj desteğine ve çift yönlü uydu iletişimi desteği ile geleceğini de belirtti. Etkinlikte, Fold 4 ve K70 Ultra’nın yanı sıra Smart Band 9 akıllı bileklikte tanıtılacak.

Kaynak:GSMArena

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: