POCO F6: Deadpool & Wolverine Limited Edition tanıtıldı!

Mobil

Marvel’in yeni filmi Deadpool & Wolverine bugün itibari ile vizyona girdi. Bir çok marka gibi POCO’da bu filme kayıtsız kalmadı ve filme özel POCO F6 cihazını görücüye çıkardı.

Deadpool & Wolverine çılgınlığı devam ediyor. Bir çok firma Marvel’in yeni filmine özel bir çok ürün çıkardı. Bunlardan biride Xiaomi‘nin alt markası POCO. POCO F6 Deadpool & Wolverine Limited Edition olarak piyasaya çıkan telefonun özellikleri ise şu şekilde.

Sınırlı sayıda üretilen cihazın arka kapağında Deadpool ve Wolverine yer alıyor. Telefon, premium özel bir kutuda geliyor. Kutu içerisinden Deadpool çıkartmalı bir şarj cihazı ve Deadpool’un maskesi şeklinde bir SIM kart iğnesi yer alıyor. Özel temalar veya duvar kağıtları yer almayan cihazın kasasında Deadpool hayranlarının hakim olduğu sloganlar var.

POCO F6: Deadpool & Wolverine Limited Edition tanıtıldı!

POCO F6 Deadpool & Wolverine sürümü özellikleri:

Deadpool Edition, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıka orijinal POCO F6 ile aynı teknik özelliklere sahip. Cihaz 6,7 inç 1.5K 120Hz yenilme hızına ve 2.400 nit tepe parlaklığına sahip OLED HDR10+ ve Dolby Vision destekli bir ekranla geliyor. Ekran ayrıca Corning Gorilla Glass Victus korumaya sahip.

POCO F6: Deadpool & Wolverine Limited Edition tanıtıldı!

Cihazın işlemci koltuğunda Adreno 735 GPU‘lu Snapdragon 8s Gen 3 oturuyor. Cihaz 12GB RAM ve 256GB dahili hafıza ile geliyor. Telefonun arka kısmında Sony IMX882 sensörlü 50MP ana ve 8MP ultra geniş kamera yer alıyor. Ön tarafta ise OmniVision OV20B sensörlü 20MP selfie kamera bulunuyor.

Diğer özellikler arasında ekran içi parmak izi okuyucu, stereo hoparlörler ve Dolby Atmos desteği yer alıyor. Cihaz 5G ve Wi-Fi 6’yı destekliyor. Telefonun bataryası ise 90W hızlı şarj destekli 5.000 mAh.

Cihaz şu an için sınırlı sayıda üretimle sadece Hindistan’da satışa çıktı. Ürünün satış fiyatı ise 29,999 Rupi (358 Dolar).

Deadpool & Wolverine Türkçe fragman

Kaynak: Gizmo China

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: