BYD, 2 yeni otomobil üzerinde çalışıyor!

Otomobil

Elektrikli otomobil pazar payının büyük bir kısmına hakim olan BYD, iki yeni otomobilini tanıtmaya hazırlanıyor! Peki ya bunlar hangi modeller?

BYD, iki yeni model üzerinde çalışıyor!

Şirket, Seal 07 DM-i ve 2025 Seal adı altında iki yeni modeli piyasaya sürecek.

BYD Seal 07 DM-i özellikleri

Yeni nesil spor elektrikli otomobil tasarımına sahip olan araç, güç aktarma seçenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu araç, firma’nın oldukça başarılı olduğu ve en çok sattığı PHEV modellerinden bir tanesi olacak. Yani plug-in hibrit. 1.5 Litrelik veya 1.5T motor opsiyonları da mevcut.

BYD, iki yeni model üzerinde çalışıyor!

Araçta bulunan bu motorlar, elektrik motorları ile birleşerek 160 kW ya da 200 kW güç sağlıyor. Ve bu iki motor, kullanıcıların deneyimine göre opsiyonlanabiliyor. Batarya ise hibrit motorda, tam performans üzerinde 100 kilometreye kadar menzil sunuyor. Yani şehir içinde rahatlıkla günlük kullanım esnasında elektrikten güç alabileceksiniz.

BYD 2025 Seal özellikleri

Bu model ise, halihazırda bulunan modelin geliştirilmiş hali. Bir çok farklı yenilik ile karşımıza çıkacak olan model renk seçenekleriyle, iç mekan iyileştirmeleriyle ve yeni teknolojiler ile bizlere sunulacak. Ayrıca, Seal 07 DM-i BYD’nin beşinci nesil DM teknolojisini kullanıyorken, 2025 Seal e-platform Evo 3.0 kullanacak.

BYD, iki yeni model üzerinde çalışıyor!

Ekstra olarak bu 2 yeni modelin 8 Ağustos‘ta lansmanı yapılacak.

Şirketin satışları ne durumda?

BYD’nin Temmuz ayına yönelik satış raporu belli oldu. Şirket geçen ayındaki 341.658 satışla, bu ay rekoru kırdı. Yapılan satışlar toplamda 342.383 adede kadar ulaştı. Ve bu satılan araçların belirli bir kısmı Bataryalı elektrikli araç, bir kısmı plug-in elektrikli araç ve yüzde 10’u ise, saf elektrikle çalışan araçlardan oluşuyor. Bu yılın ilk yarısında şirket, 1.955.366 adet elektrikli araç satarak, yılın benzer dönemlerine göre tam olarak yüzde 29’luk bir artış yaşadı. Detaylar için, konuyla ilişkin yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: