SON DAKİKA: Bakan Uraloğlu’ndan açıklama! Instagram açılıyor mu?

Haberler

Instagram ve Roblox‘un art arda kapanmasının yankıları sürüyor. Konuya ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta erişim yasağı getirilen popüler sosyal medya uygulaması Instagram hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, “Biz sosyal medya platformlarının faaliyetlerinin sürdürülmesinden yanayız. Asla bir yasaklı zihniyet içerisinde değiliz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Instagram ve Roblox'un art arda kapanmasının yankıları sürüyor. Konuya ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya platformlarının, doğru bilgi ve ifade özgürlüğü bakımında önemli bir rol oynadığını belirten Uraloğlu, bu platformların özgür bir bakış açısı ve anlayışla yönetilmesi gerektiğinin de altını çizdi. Bakan Uraloğlu platformlarının daha özgür bir yapıya sahip olması gerektiğini belirterek, “Eğer sosyal medya platformları bizler kadar özgürlükçü olmuş olsa gerçekten siz bu soruyu bugün bana sormamış olurdunuz.” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: