Samsung Galaxy S24 FE’nin çıkış tarihi sızdırıldı!

Mobil

Samsung’un, son dönemlerde fazlasıyla ilgi duyulan telefonu, Galaxy S24 FE’nin çıkış tarihi belli oldu! Cihaz, beklenenden çok daha erken gelecek.

Samsung Galaxy S24 FE çıkış tarihi belli oldu!

Şirket, S24 serisini tam olarak altı ay önce piyasaya sürdü. Ve serinin son ürünü olan FE modeli için sayılı günler yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde, cihaz ile ilgili birçok detay sızdırılmıştı. Fakat o sızıntılarda, çıkış tarihine yönelik bir bilgi yoktu. Şimdi ise, bu tarih belli oldu.

Sızıntılardan edindiğimiz bilgilere göre Samsung Galaxy S24 FE, bu yıl Ekim ayında piyasaya sürülecek. Aynı zamanda, Galaxy A16’nın da yine bu yıl Aralık ayında piyasaya sürüleceğini de öğrenmiş olduk.

Bilmeyenler için telefonun özellikleri:

Samsung Galaxy S24 FE özellikleri

Tasarımına genel olarak baktığımız zaman, çok büyük bir değişiklik görünmüyor. Cihaz, S24 ailesinin tasarımına sahip. Fakat selefine kıyasla daha da büyük bir ekranı olacak. Ayrıca sızıntıya göre 6.7 inç’lik bir ekrana, 1900 nit’e kadar parlaklığa ve 120Hz ekrana sahip olacak. Batarya konusunda bir değişiklik bekleniyordu. Fakat çok büyük bir değişiklik olmamış. Cihaz, 4565 mAh’lik bir batarya ile karşımıza çıkacak. (Selefi 4500 mAh)

Samsung Galaxy S24 FE özellikleri belli oldu

Bu batarya ile, 29 saat video oynatma ve 78 saat sesli kullanım yapılabileceği iddialar arasında. Ekstra olarak cihaz işlemci olarak, Exynos 2400’den güç alacak. Ayrıca, Samsung’un yeni AI özelliklerini de tamamen destekleyecek.

Kamera tarafına baktığımız zaman, 50MP ana sensör, 12MP ultra geniş lens ve 3x optik zoom özelliğine sahip olan 8MP telefoto lens görebiliyoruz.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: