Redmi K80 Pro: Özellikleri doğrulandı

Mobil

Xiaomi tarafından geliştirilen amiral gemisi olan Redmi K80 Pro, çok yakında geliyor! Peki, serinin en dolu modeli ne gibi özelliklere sahip olacak?

Redmi K80 Pro özellikleri doğrulandı!

Xiaomi’nin K80 Pro modeli sızdırıldı. Buna yönelik, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisinden güç alacak. 2K çözünürlüğe sahip OLED panel ile karşımıza çıkacak. (Bu panel TCL, Huaxing imzasını barındıracak)

100W hızlı şarjı destekleyecek olan Redmi K80 Pro, 6.500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak. (Redmi K70 Pro modeli, 5.000 mAh’lik bir bataryaya sahipti.) Ekstra olarak K80 Pro, tek noktalı ultrasonik ekran altı parmak izi sensörünü de barındıracak. Kamera tarafına baktığımız zaman, 50MP 3X telefoto kameraya ev sahipliği yapacak. Yani, bir önceki modele kıyasla fazlasıyla bir yükseltme alacak.

Yardımcı sensör olarak da, 12MP geniş açı kamerası olacak. Metal çerçeve ile karşımıza çıkması beklenen K80 Pro için bilinen detaylar bu kadar. Fakat önümüzdeki süreçte Redmi K80 Pro modeli ile ilişkin daha çok sızıntı geleceğini tahmin ediyoruz.

Çıkış tarihi olarak, Redmi K80 serisi Ekim ayının sonunda Çin’de görücüye çıkacak. (Sızıntılar bu yönde) Kasım ayında ise piyasaya resmi olarak sürülecek. Ayrıca K80 serisinin, ülkemizde POCO markası adı altında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Bilmeyenler için, K70 Ultra Champion edition: Lamborgihini

Redmi K70 Ultra Lamborghini Champion Edition

Cihaz, daha önce piyasaya sürülen K70 Pro Champion Edition‘dan izler taşıyor. SQUADRA CORSE yarış kalkanı logosu ile birlikte Lamborghini Essenza SCV12 aracın Y şeklindeki logosu da cihazda yer alıyor. Yeni Champion Edition, canlı yeşil ve koyu sarı renk seçenekleri ile satışa çıkacak.

Redmi K70 Ultra Champion Lamborghini Edition 3

Xiaomi henüz bu Champion Edition için teknik özellikleri duyurmadı. Ancak standart versiyon ile aynı özellikleri barındırması bekleniyor. Bununla birlikte, sınırlı sayıda üretilecek modelin yükseltilmiş bellek seçenekleriyle gelmesi de beklenenler arasında. Detaylar için, konuyla ilişkin yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: