Mercedes-Benz, AAA oyunları araçlarına getiriyor

Otomobil

Mercedes-Benz, AAA oyunları araçlarına entegre etmek için Boosteroid ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz gün Mercedes-Benz, oyunları araç içi deneyime taşımak için Boosteroid ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Boosteroid uygulaması, önümüzdeki yıldan itibaren üçüncü nesil MBUX bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış araçlar için MBUX Eğlence Paketi Plus’ın bir parçası olarak sunulacak.

Mercedes-Benz, AAA oyunları araçlarına getiriyor

Boosteroid, PC’lerde, dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde, Android TV’lerde ve hatta telefonlarda üst düzey video oyunlarına kolay erişim sağlayan bir bulut tabanlı oyun platformu. 2023 yılında Microsoft, PC oyunlarını bulut oyun platformuna taşımak için Boosteroid ile bir anlaşma imzalamıştı.

Bu anlaşma ile Mercedes sahipleri, Fortnite ve Sea of Thieves gibi oyunlar da dahil olmak üzere 1.000‘den fazla yüksek kaliteli oyunu araçlarında oynayabilecek. Microsoft, Boosteroid’e PC oyunları kataloğundan daha fazla hit ve favori oyunları ekleyeceğini duyurmuştu. Bu, Boosteroid uygulaması önümüzdeki yıl Mercedes-Benz otomobillerinde piyasaya sürüldüğünde daha fazla PC oyununun araçlara gelmesi demek. Microsoft oyunlarının yanı sıra, Mercedes araçlarında Epic Games Store, Ubisoft ve daha fazla platformun oyunları oynanabilecek.

mercedes-benz-aaa-oyun-boosteroid

Boosteroid bulut oyun uygulaması 2025 yılında Avrupa ile Kuzey ve Güney Amerika‘da araç içi uygulama mağazası üzerinden kullanıma sunulacak. Güvenlik için, oyunlar yalnızca araç park halindeyken oynanabilecek. Kullanıcıların oyunları oynayabilmek için ise Bluetooth oyun kumandalarını veya cep telefonlarını bağlamaları gerekecek.

Kaynak: Mercedes-Benz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: