Xiaomi MIX Flip 2 ortaya çıktı!

Mobil

Xiaomi’nin yeni katlanabilir cihaız MIX Flip 2, IMEI veritabanında ortaya çıktı. İşte çıkış tarihi!

Xiaomi herkesi hazırlıksız yakalayan şaşırtıcı bir hamle karşımızda. Şirket, MIX Flip‘i yakın zamanda piyasaya sürülmesine rağmen şirket bir sonraki katlanabilir cihazı MIX Flip 2 üzerinde çalışmaya başladı. Bu haber ise GSMA IMEI veritabanından geliyor. XiaomiTime ekibi, MIX Flip 2’ye karşılık gelmesi beklenen iki farklı model numarası belirledi. Ayrıntıları tartışmak için henüz erken olsa da, yeni cihazın küresel pazarda yer alacağına hiç şüphe yok.

Xiaomi MIX Flip 2 ortaya çıktı!

Xiaomi, dört farklı modeli içerecek olan Xiaomi 15 serisini geliştirme sürecinde. Bunlar; Xiaomi 15, Xiaomi 15 Pro, Xiaomi 15S Pro ve Xiaomi 15 Ultra. Bununla birlikte katlanabilir cihazın IMEI veritabanında görülmesi, ilerleyen zamanlarda piyasaya sürülmesi planlanan Xiaomi MIX Flip 2 hakkında da ilk bilgiler ortaya çıkardı.

Flip 2, IMEI veritabanında 2 farklı model numarası ile ortaya çıktı. Model numaraları 2505 ile başlıyor. Bu da Mayıs 2025 tarihi demek. Ancak serinin ilk cihazı MIX Flip 2405 ile başlayan bir numaraya sahipti ve cihaz Temmuz 2024’te piyasaya çıktı. Bu da yeni katlanabilir cihazın Temmuz 2025’te tanıtılacağı yönündeki tahminleri güçlendiriyor.

Xiaomi MIX Flip 2 ortaya çıktı!

İlk model numarası “2505APX7BC”. Numaranın sonundaki C harfi Çin‘i temsil ediyor. İkinci model numarası ise “2505APX7BG”. Bu numaranın sonundaki G harfi ise Global versiyonunu temsil ediyor. Bu detaylar dışında bilgi bulunmuyor. Ancak cihazın IMEI veritabanında ortaya çıkması, Çinli teknoloji devinin yeni katlanabilir telefonunu doğruluyor.

Kaynak: Gizmo China

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: