Yarın üretimden kalkması muhtemel olan Apple ürünleri!

Apple

9 Eylül tarihinde yeni bir Apple etkinliği düzenlenecek. Peki bu etkinlikten sonra hangi ürünler üretimden kalkacak ?

Yarın düzenlenecek olan iPhone etkinliğinden sonra bir çok eski ürüne veda edebiliriz. Bahsi geçen bu ürünler yarından sonra Apple Store’dan bir daha satın alınamayabilir.

iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max

iphone 15 pro max üretimden kalkıyor

Apple, iPhone XS ve XR’ı 2018’de tanıttığından beri bu tarz ürünlerini 1 sene sonra üretimden kaldırıyor. Bunun en büyük nedenlerinden birisi ise telefonların birbirine benzemesi olabilir. Eğer Apple’ın bu geleneği değişmezse yarın iPhone 15 Pro’ya ve iPhone 15 Pro Max’e veda edeceğiz.

iPhone 14 Plus

iphone 14 plus üretimden kalkıyor

iPhone 14 Plus, Apple’ın giriş seviyesi güzel, kaliteli ve aynı zamanda büyük bir iPhone’uydu. Ve ayrıca iPhone 14 Plus, 8 Plus’tan bu yana Apple’ın “Plus” markasını geri getirmişti. Apple iPhone 13’ü satmaya devam ederken iPhone 13 Mini’nin satışlarını durdurmuştu. Bu sebepten ötürü Apple’dan benzer bir strateji görülebilir. iPhone 14 Plus’ın üretimi durdurulurken iPhone 14 bir süre daha satılmaya devam edilecek.

iPhone 13

iphone 13 üretimden kalkıyor

Apple iPhone 13’ü bir çok yenilikle beraber 2021 yılında satışa sundu. Fiyatı ilk başlarda yurt dışında 799 dolar civarında başlarken sonrasında gelen belli başlı indirimler ile fiyatı iyice düştü. Şu sıralarda dolar bazından 599 dolara satılıyor. Yaklaşık 3 yaşında olan bu telefon şu sıralarda Apple’ın web sitesinde satışı yapılan en eski iPhone. Eğer tahminler doğru olursa iPhone 13 satıştan kalkacak ve iPhone 14 599 dolarlık fiyatıyla iPhone 13’ün yerini alacak.

Kaynak: 9to5mac

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: