Infinix Zero 40 5G’nin kamera özellikleri ve lansman tarihi doğrulandı

Mobil

Infinix Zero 40 5G’nin lansman tarihi, Pro-vlogging özellikleri ve kamera özellikleri resmi olarak doğrulandı! Cihaz, yakında geliyor.

Infinix Zero 40 5G'nin kamera özellikleri ve lansman tarihi doğrulandı

Zero 40 5G, yapay zeka odaklı Infinix AI paketi ile karşımıza çıkacak. Bu paket, fotoğraflardan istediğiniz nesneleri rahatlıkla kaldırmanız için AI Eraser‘la, kendinize özel duvar kağıdı oluşturmanız için AI Wallpaper‘la, çıkartma oluşturmak için AI Cut-Out Sticker‘la, gerçek zamanlı çeviri yapmanız için AI Translate‘le, metin oluşturmak için AI Text Generator‘la ve vlog çekimlerine özel AI Vlog‘la geliyor! İşte telefonun geri kalan özellikleri.

Infinix Zero 40 5G Kamera Özellikleri

Infinix Zero 40 5G'nin kamera özellikleri ve lansman tarihi doğrulandı

İlk olarak arka taraftaki kamera adası yuvarlak bir biçimde yerleştirilmiş. Infinix Zero 40 5G, Optik görüntü sabitleme (OIS) ve elektronik görüntü sabitleme (EIS) özellikli 108 MP birincil kamera, 50 MP ultra geniş sensör ve bir adet derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip. Ön tarafta da, 50 MP‘lik bir ön kamera görüyoruz. OIS ve EIS özellikleri sayesinde, hem ön kamera hem de arka kamera, uyarlanabilir sarsıntı önleme teknolojisine sahip. Ayrıca bu kamera kurulumu 60 FPS 4K video kaydını destekleyerek video çekimi yapanlara güzel bir fırsat sağlıyor.

Infinix Zero 40 5G'nin kamera özellikleri ve lansman tarihi doğrulandı

Infinix, Zero 40 5G’nin GoPro kameralar ile sorunsuz bir şekilde entegre çalıştığını, önizleme yapabildiğini ve kullanıcıların ayarlarını telefon üzerinden yapabildiğini ve yönetebildiğini doğruladı. Telefonun kendi kamera uygulamasında bulunan dinamik efektler sayesinde uzun pozlamalı fotoğrafçılığı destekliyor. Hatta net ses için üç yönlü mikrofon sayesinde profesyonel bir şekilde ses kaydı alabilirsiniz. Video Portre modu, tıpkı DSLR kameralara benzer bir biçimde arka plana bulanıklık efekti verebiliyor.

Ön kamera, geniş çekimler ve yakın çekimler için yakınlaştırma ve uzaklaştırma seçeneklerine sahip. (0,8x ve 2x) Uzaklaştırma seçeneği “Grup Selfie” adı altında kullanılabiliyor.

Infinix Zero 40 5G'nin kamera özellikleri ve lansman tarihi doğrulandı

Hindistan’da üç farklı renkte satışa sunulacak olan Zero 40 5G, Violet Garden, Moving Titanium ve Rock Black renklerini kullanacak. Ayrıca Infinix Zero 40 5G, 7,9 mm‘lik ultra inceliğe ve 195 gram ağırlığa sahip olacak. Zero 40 5G’nin lansman tarihi ise, 18.09.2024.

Kaynak: Gizmochina

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: