Hyundai Santa Fe Türkiye’de satışa çıktı

Otomobil

Hyundai’nin yaptığı açıklamaya göre, 24 yıl önce satışa sunulup yenilenen model Santa Fe, Türkiye’de satışa çıktı. İşte Hyundai Santa Fe’nin fiyatı.

Hyundai Santa Fe 2

Hyundai, yenilen modeli Santa Fe’yi geçtiğimiz ayda, satışa çıkardı. SUV segmentine iddialı bir giriş yapan şirket, yeni aracını Türkiye’de satışa çıkardığını duyurdu.

Hyundai Santa Fe’nin, Türkiye fiyatı

Türkiye’de oldukça az sayıda bulunan 1.6 litrelik dört çeker modellerden birisi olan Santa Fe, benzinli turbo 1.6 litrelik hibrit modelini 3 Milyon 995 bin liradan satışa çıkardı. Peki ya aracın özellikleri nedir?

Hyundai Santa Fe 1

Köşeli bir tasarıma sahip olan araç, oldukça uzun dingil mesafesine sahip. Yeni iç mekanı sayesinde dikkat çeken Hyundai Santa Fe’de, yatay ve dikey tasarım öğeleri vurgulanıyor. İçinin geniş olması, aileler için oldukça iyi bir artı.

Hyundai Santa Fe 4

Santa Fe’nin iç mekanı, Range Rover modellerini gerçekten de anımsatıyor. Hyundai Santa Fe, kol dayamasının önünde bulunan 2 taraflı bardaklık, dokunmatik ekran, 2 adet telefon şarj istasyonu ve dijital hız paneli ile karşımıza çıkıyor. Ambiyans aydınlatmaları ve opsiyonlanabilen iç mekan rengi ile Santa Fe, yenilikçi tasarımı ile boy gösteriyor.

Hyundai Santa Fe 3

Geçtiğimiz aylarda J.D. Power tarafından yapılan araştırmalara göre, kullanıcılar araçlarından gayet memnun. Çünkü, araştırmada en yüksek puan alan Hyundai Santa Fe 1.6 litrelik Turbo Hibrit (Gamma III 1.6T GDI HEV – 6AT) ve benzinli 1& litrelik Turbo Plug-in Hibrit (Gamma III) motorlara sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: