Xiaomi’den 10.000 mAh’lık yeni powerbank

Haberler

Xiaomi taşınabilir şarj cihazlarına bir yenisini daha ekledi. İşte 10.000 mAh gücünde yeni powerbank’in özellikleri.

Çinli teknoloji devi aksesuar yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Xiaomi yeni 10.000 mAh gücünde ve 165W‘a kadar hızlı şarj desteği sunan yeni powerbank’ini tanıttı. Kompakt bir tasarıma sahip olan cihazın özellikleri arasında dahili bir USB-C kablosu öne çıkıyor. Bu özelliği ile taşınabilirliği bir üst seviyeye çıkarıyor. 165W‘a kadar çıkış desteği sayesinde akıllı telefonlarla birlikte dizüstü bilgisayarlar ve diğer bir çok cihazı şarj edebiliyor.

Xiaomi'den 10.000 mAh'lık yeni powerbank

Cihazın diğer özellikleri arasında 90W‘a kadar hızlı bir şarj girişi bulunuyor. Bu da powerbank’in çok daha hızlı şarj olması anlamına geliyor. Bununla birlikte cihaz üzerindeki yerleşik ekran sayesinde powerbank’in pil seviyesi takip edilebiliyor.

Xiaomi yeni powerbank’in kendi cihazları Xiaomi 14 Pro‘yu yaklaşık 1,8, Mix Fold 4‘ü yaklaşık 1,41 ve iPhone 15 Pro Max‘i 1,75 kez şarj edebildiğini iddia ediyor. Cihazın birçok şarj standartını desteklemesi, onu bir çok cihazla da uyumlu hale getiriyor. Yeni powerbank şu an 28 Dolar fiyatla ön siparişte. Global olarak piyasaya çıkıp çıkmayacağı ise henüz net değil.

Kaynak: Gizmo China

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: