Samsung Galaxy M55s’in görselleri paylaşıldı

Mobil

Samsung Galaxy M55s’in gerçek hayattan fotoğrafları paylaşıldı. M55s, iki farklı renk varyantı ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte özellikleri de belli oldu.

Samsung Galaxy M55s'in görselleri paylaşıldı

Samsung tarafından Nisan ayında Hindistan’da tanıtılan “M55” modeli, 26.999 Hindistan Rupisine (11.000 TL) listeleniyor. Ardından sızdırılan raporlar, Samsung’un yeni bir model olan M55s, üzerinde çalıştığını ortaya koymuştu. X (Eski adıyla Twitter) üzerinden Mukul Sharma adlı bir kullanıcı tarafından paylaşılan görsel sayesinde, M55s’in gerçek hayat görüntüleri ve donanım özellikleri belli oldu.

Samsung Galaxy M55s Görüntüleri

Paylaşılan gönderiye göre M55s, “Fusion” adı verilen yeni bir tasarıma sahip olacak. Görsele dikkatlice baktığımız zaman sağ tarafta mat bir kısım, orta tarafta telefonun diğer yüzeyine kıyasla parlak bir kısım ve kamera adasının hemen altında telefonun yaklaşık üçte ikisine kadar uzanan tırtıklı bir bölüm görüyoruz. Yani M55s, üç parçalı bir bölümden, mavi ve siyah renklerden oluşacak. (M55s’in, geçtiğimiz hafta render görüntüleri belli olmuştu.)

Samsung Galaxy M55s'in görselleri paylaşıldı

Samsung Galaxy M55s Özellikleri ve Fiyatı

120Hz yenileme hızıyla 6,67 inç Super AMOLED bir ekran ile boy gösterecek olan Galaxy M55s, optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli 50MP ana sensöre sahip olacak. Bunun yanında da M55s, 8MP ultra geniş sensör ve 2MP makro sensör bulunan 3 farklı kamera ile karşımıza çıkacak. Ön kamera kısmında da 50MP kamera ile kullanıcılarını şaşırtacak.

8GB RAM ve 128GB depolama alanı kullanacak olan M55s, 5.000 mAh‘lik bir bataryadan güç alacak. Bu batarya, 45W‘a kadar kablolu hızlı şarjı destekliyor. Temmuz ayında Wi-Fi Alliance sertifikası alan M55s, geçtiğimiz ay Geekbench‘te görülerek Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisini kullanacağını doğruladı.

Samsung Galaxy M55s'in görselleri paylaşıldı

Yukarıdaki özelliklerin bir çoğu Galaxy M55 ile aynı nitelikte. Bu sebepten dolayı, M55s’in tasarımı dışında M55 modelinden hiç bir farkı yok. Fakat söylentilere göre M55s’in fiyatı yaklaşık 20.000 Hindistan Rupisi (238 Dolar) (8.150 TL) olacak.

Kaynak: Gizmochina

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: