TV+ ve Tabii, iş birliği yapıyor

Haberler

TV+ ve Tabii’den önemli bir anlaşma! TV+ ve Tabii artık, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını yayınlayacak.

TV+ ve Tabii, İş birliği yapıyor

TV+ ve Tabii, gerçekleşen 3 yıllık anlaşma kapsamında, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nin bazı maçlarını yayınlamaya başlayacak.

TV+ ve Tabii Ortaklığı

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı’nın platformu EXXEN ile anlaşmaya varan TV+ platformu, Avrupa maçlarını yayınlamaya başlamıştı. Şimdi ise yayın haklarının TRT tarafından satın alınmasısıyla birlikte Tabii kanallarına yer verilecek.

TV+ ve Tabii, İş birliği yapıyor

TV+ ve Tabii platformları için yapılan 3 yıllık anlaşma sonucunda, Tabii Spor ve Tabii TV adında iki farklı yeni kanal TV+ platformuna eklenecek. TV+ sahibi kullanıcılar, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi’nin belirli maçlarını Tabii Spor kanalından izleyebilecek. Bir diğer yandan Tabii orijinal içerikleri ve TRT arşivinden en sevilen içerikleri de Tabii TV adlı kanaldan izleyebilecek.

Tabii Spor hangi kanalda?

Tabii Spor, TV+’ta 75 numaralı kanalda.” Söz konusu kanal, maç günlerinde Avrupa Kupaları’ndan bir adet yabancı maçı canlı olarak yayınlayacak. Ülke temsilcilerimizin maçları ise TRT 1 ve TRT Spor‘da yayınlanmaya devam edecek.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: