HP Print AI: Yazıcılar, yapay zeka özelliklerine kavuşuyor!

Yapay Zeka

Hewlett Packard, yazıcılarına yeni yapay zeka özelliklerini ekliyor! HP Print AI, özel bir beta sürümüyle kullanıma açıldı.

HP Print AI: Yazıcılar, yapay zeka özelliklerine sahip oluyor!

Yeni, HP Print AI Web sayfalarındaki çıktıların temizlenmesi adına Perfect Output özelliği ile karşımıza çıkıyor. Bu özellik kısaca, reklamları veya konuyla alakasız içerikleri tespit edip yalnızca istenen metinleri ve görüntüleri yazdırmaya yardımcı olacak.

HP Print AI

HP, yazıcılarına yönelik yeni yapay zeka sistemini duyurdu. Bu yeni yapay zeka deneyimi, an itibariyle “Beta” sürümü ile kullanıcılarını karşılıyor. Çevirisi mükemmel çıktı olarak adlandırılan yeni özellikler, çıktı alırken işinizin kolaylaşmasına olanak sağlıyor.

HP Print AI: Yazıcılar, yapay zeka özelliklerine sahip oluyor!
(Öncesi)

Örneğin, çıktı almak istediğiniz bir web sitesinin görünümünü iyileştiriyor, daha okunaklı ve daha kaliteli bir biçimde çıktınızı sizlere ulaştırıyor. Gereksiz sayfada yer kaplayan boşlukları, reklamları ve optimize olmayan görüntü boyutlarını düzeltiyor.

HP, yeni yapay zekasını duyurduktan sonra, her çıktı alınan sayfanın mükemmel bir sonuç vereceğini de iddia etti. Web sitelerinde sağladığı faydaların yanı sıra HP Print AI, grafik ve tabloları tek bir sayfada tutmayı başararak elektronik tablo çıktılarını da optimize edebiliyor.

Bir diğer yandan tanıtılan özellik ise fotoğrafları, özel stillerde farklı yazı tipleriyle tebrik kartlarına dönüştürebilecek konuşma komutları. Söz konusu özellik, görüntüleri büyütebiliyor ve sizin tarafınızdan istenmeyen nesneleri kaldırabiliyor. Yani, kullanıcı deneyimini ve verimliliği yüksek oranda artırıyor.

Print AI, her kullanıcıya farklı olarak kişiselleştirilebilen bir hizmet verecek. Kullanınan yapay zeka LLM tarafından desteklenen, dil tabanlı sorgulara izin verebilen bir sohbet robotunu da içeriyor.

HP Print AI: Yazıcılar, yapay zeka özelliklerine sahip oluyor!
(Sonrası)

Perfect Output özelliğinin ve doğru sürücünün yüklü olması halinde Windows 10 veya Windows 11 işletim sistemi kullanan bilgisayarlarda bağlantısını yapabiliyor. Bağlantı sağlandıktan sonra Print AI, “tüm” HP yazıcılarıyla uyumlu bir şekilde çalışıyor. Çünkü, söz konusu yapay zeka fiziksel yazıcı odaklı değil. Sadece bilgisayar sistemi üzerinden çalıştığı için 2000 model bilgisayara bağlanabilen bir HP yazıcı kullansanız bile, yapay zekadan yararlanabileceksiniz. (En iyi 3 yazıcı tavsiyemizde HP yazıcıya yer vermiştik) HP, 2025 yılı boyunca yeni yapay zeka özelliklerini tanıtmaya devam edecek.

Kaynak: Theverge

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce HP’nin yeni Print AI yapay zekası, alınan çıktılarda işe yarar mı? Yorumlarda düşüncelerinizi belirtmeyi unutmayın. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: