Google Pixel 9a’nın render görüntüleri ortaya çıktı

Mobil

Google Pixel 9 serisi geçtiğimiz aylarda satışa çıktı. Fakat serinin yeni bir modelinin olduğu ortaya çıktı. İşte Google Pixel 9a’nın render görüntüleri.

Google Pixel 9a'nın render görüntüleri ortaya çıktıİlkbaharda Google I/O etkinliğinde tanıtılması beklenen Pixel 9a’nın render görüntüleri ortaya çıktı. Cihaz ilk defa görüntülendi. Pixel 9 serisine nazaran daha farklı bir tasarımı olan 9a modeli, değişik bir kamera çubuğu ile bizleri karşılayacak.

Google Pixel 9a, render görüntüleri

Pixel 9a, yeni bir kamera düzenine sahip olacak. Yeni Pixel 9a, ultra geniş açılı kamera ve geniş açılı kamera ile boy gösterecek. Daha büyük çerçeveler ile donatılacak olan Pixel 9a’nın 500 dolar (17.098 TL) altında listelenmesi bekleniyor.

Google Pixel 9a'nın render görüntüleri ortaya çıktı

Android 15 ile kutusundan çıkacak olan Google Pixel 9a, yedi yıllık güncelleme desteğine sahip olacak. İşlemci tarafında ise cihazın ne kullanacağı henüz belli değil. Fakat Pixel 10 modeli, TSMC tarafından üretilen ve Google tarafından özelleştirilmiş bir işlemciyi kullanacak. Yani Pixel 9a, Son kez Samsung tarafından tasarlanan işlemciyi kullanacak. Bu aşamadan sonra Pixel 10 serisinde, yeni bir işlemci göreceğiz.

Google Pixel 9a'nın render görüntüleri ortaya çıktı

Teknik özelliklerinden bahsedecek olursak beklenen üzerine, 6.1 inç ekran, 8GB RAM ve 128GB Depolama Alanı kullanan Pixel 8a modeline oldukça benzeyecek. Fakat tabii ki de, Pixel 8a’nın donanımına göre bir seviye olacağını bekleyebiliriz. Bütün bunların haricinde Pixel 9a, daha büyük bir bataryaya sahip olacak. (Google Pixel 9 serisinin Türkiye’ye gelmesi de, beklentiler arasında)

Google Pixel 9a'nın render görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: AndroidHeadlines

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google’ın yeni cihazı Pixel 9a, başarılı bir cihaz olabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: