Razer Freyja: Oyun oynarken titreyen minder!

Haberler

Razer, daha iyi bir oyun deneyimi için dokunsal geri bildirim özelliğine sahip titreşimli oyuncu minderini duyurdu. İşte karşınızda Razer Freyja.

Razer Freyja: Oyun oynarken titreyen minder!

Razer, yeni nesil iki ürününü tanıttı. Razer Freyja, oyun oynarken verilen tepkilere göre titreyebiliyor! Tıpkı oyun konsollarındaki kontrolcüler gibi, dokunsal geri bildirim özelliği ile birlikte sizlere daha iyi bir oyun deneyimi yaşatıyor. Bir diğer tanıtılan ürün ise Razer Kraken V4 Pro. Bu kulaklık da tıpkı Freyja’da olduğu gibi dokunsal geri bildirim özelliğine sahip.

Razer Freyja, Film izlerken, Müzik dinlerken ve Oyun oynarken titreyen minder!

CES’te ilk defa dünya gözüyle görüntülenen Freyja, oyuncular için kullanıcı deneyimini bir üst düzeye çıkarıyor. Çünkü bu minder, konsollarda olduğu gibi titreşim özelliklerine sahip. Örneğin, Call of Duty oynarken ateş etmeniz gerekiyor. Ateş ettiğiniz zaman kontrolcünüzle birlikte minderiniz de titreyecek. Sırt kısmı ve alt kısımda birden fazla titreşimli panel bulunduran Razer Freyja, çok yönlü dokunsal geri bildirimler tarafından destekleniyor.

Razer Freyja: Oyun oynarken titreyen minder!

Bluetooth veya Razer HyperSpeed kablosuz bağlantı seçeneklerini destekleyen Freyja, 300 dolar’a (10.260 TL) listeleniyor. Yalnızca oyunlar ile sınırlı kalmayan Freyja, izlediğiniz filmin hareketlerine veya dinlediğiniz müziğin ritmine göre de titreşim verebiliyor. Oyun tarafında da Razer Sensa HD teknolojisinin entegre olduğu oyunlarda çalışıyor. Örnek vermek gerekecek olursak, Silent Hill 2, Stalker 2 ve Final Fantasy 16 gibi.

Razer, Dokunsal Geri Bildirim Özellikli Kraken V4 Pro’yu da tanıttı

Razer, yeni minderi Freyja ile birlikte dokunsal geri bildirim özelliğine sahip olan Kraken V4 Pro‘yu da tanıttı. Bu kulaklık da tahmin edebileceğiniz üzere, kulaklık pedleri üzerinden sizlere ufak titreşimler yolluyor. Tıpkı Freyja gibi bluetooth veya Razer HyperSpeed kablosuz bağlantı seçeneklerini destekliyor. Bu iki bağlantı seçeneğinin yanı sıra USB ve 3,5 mm kablolu bağlantı seçenekleri mevcut.

Razer Freyja: Oyun oynarken titreyen minder!

Titreşim oranını kişiselleştirmek için OLED kontrol ünitesi ile birlikte kutusundan çıkıyor. Bu kontrol ünitesinde, titreşimleri ve efektleri dilediğiniz gibi artırıp azaltabilirsiniz. 400 dolar (13.681 TL) fiyat etiketiyle listelenecek olan Razer Kraken V4 Pro, Freyja ile birlikte 7 Ekim‘de satışa çıkacak.


Kaynak: Razer, TheVerge

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Razer’ın yeni titreşim özelliklerine sahip minderini ve kulaklığını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: