Xiaomi 15 serisi, daha iyi bir ekranla karşımıza çıkacak

Mobil

Xiaomi’nin yeni serisi, daha parlak ve daha net görüntü verebilen bir ekranla karşımıza çıkacak. İşte Xiaomi 15 serisi ile ilgili tüm bilinenler.

Xiaomi 15 serisi, daha iyi bir ekranla karşımıza çıkacak

Xiaomi 15 serisinin daha iyi bir kullanıcı deneyimi yaşatması için çok daha farklı ekran panelleriyle donatılacağını biliyoruz. Yeni seri, 23 Ekim 2024 tarihinde satışa çıkacak. Fakat bundan önce, seriyle ilgili birçok detay ortaya çıktı.

Xiaomi 15 Serisi nasıl olacak?

Seriyle ilgili TCL’den ekran panelleri alacağı söylentileri dolaşıyordu. Son gelen bilgilere göre 15 serisi, TCL Huaxing C9 ekran ile karşımıza çıkacak. Bu yeni ekran, daha parlak ve daha iyi renkler üretebilecek. C9’u kullanacak olan cihazlar henüz resmi olarak belli olmamış olsa bile, Xiaomi 13 serisi C7 ekranlarını kullanıyordu. Xiaomi 14 serisi ise C8 ekranlarını kullanıyordu. Yani, 15 serisinde C9 ekranın kullanılması çok da şaşırtıcı olmaz.

Xiaomi 15 serisi, daha iyi bir ekranla karşımıza çıkacak

İddialara göre 15’in ve 15 Pro’nun panelleri geçen yıllarda piyasaya sürülen cihazlara benzer bir şekilde 1.5K (15) ve 2K (15 Pro) çözünürlüğe sahip olacak. Ekran boyutları tarafında da bir benzerlik göreceğiz. Standart sürüm 450ppi piksel yoğunluğunu taşıyacak. Pro sürümü ise 500ppi piksel yoğunluğuna ulaşacak. Bu piksel yoğunlukları cihazların daha net bir görüntü vermesini sağlayacak. (Xiaomi 15 Ultra, geçtiğimiz gün global pazar onayını aldı)

Kaynak: Gizmochina

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi’nin yeni 15 serisi nasıl olacak? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: