Meta’nın yapay zeka destekli video oluşturcu programı Movie Gen duyuruldu!

Yapay Zeka

Meta, yapay zeka destekli yeni video oluşturucu programını Movie Gen’i resmi olarak duyurdu. Yeni yapay zeka destekli video oluşturucu programda, metin komutları ile hiçbir yerde var olmayan klipler oluşturabiliyor. Ya da çeşitli komutlar ile birlikte yüzünüzü X videosuna ekleyebiliyor ve düzenleyebiliyor.

Meta'dan yapay zeka destekli video oluşturcu Movie Gen duyuruldu!

Meta Movie Gen Duyuruldu

Bugün yeni bir yapay zeka modeli duyuruldu. Movie Gen, sıfırdan görüntüler oluşturabilir veya sizin görüntülerinizi istediğiniz bir videoya yedirerek, yeni bir video oluşturabilir. Son derece güçlü bir yapay zeka ile çalışan Movie Gen, OpenAI’a iyi bir rakip olabilir. Uygulama, henüz erişime açık değil.

Movie Gen Nedir?

Movie Gen, bir yapay zeka modelini kullanan video düzenleme aracı. Söz konusu uygulama, metin girdileri ile birlikte sizlere sıfırdan bir video oluşturabilir. Bunun haricinde elinizde olan bir fotoğrafı ya da videoyu, düzenlediğiniz videoya yedirebilir ve tıpkı videonun gerçekmiş gibi görünmesini sağlar. Örneğin, bir ATV sürdüğünüz videonuz var. Fakat çektiğiniz videonun sesi yok. Metin girdisi ile ATV’ye ses ekleyebilir ve videonuzda gerçek zamanlıymış gibi gösterebilirsiniz. Aşağıdaki videodaki ses, yapay zeka ile sonradan eklenmiştir.

Movie Gen ile vesikalık fotoğrafı düzenlenebilir mi?

Movie Gen ile vesikalık fotoğrafınızı sıfırdan düzenlemeniz mümkün. Üzerinize kıyafetler giydirebilir, arka planı değiştirebilir, yüzünüzü daha pürüzsüz bir hale getirebilir veya tek bir vesikalık fotoğrafından sizleri bir bal kabağı tarlasına yerleştirebilir. (*Bal kabağı tarlası örnektir)

Meta'dan yapay zeka destekli video oluşturcu Movie Gen duyuruldu!

Movie Gen ile efekt yapılabilir mi?

Meta'dan yapay zeka destekli video oluşturcu Movie Gen duyuruldu!

Evet. Movie Gen ile birlikte daha önce hiç görülmemiş efektleri yapabilirsiniz. Videonuzun seçili alanına metin girdisi girmeniz takdirinde, videonuza istediğiniz efekt eklenecektir. Buna görsel efektler ve ses efektleri dahil.

Movie Gen’in çıkış tarihi ve fiyatı

Şirketin baş ürün sorumlusu Chris Cox’a göre, Movie Gen henüz satışa çıkmaya hazır bir ürün değil. Ayrıca bu yapay zeka modelinin hala çok maliyetli olduğunu ve üretim süresinin aşırı derede yüksek olduğunu belirtti. Bunun üzerine ise çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bir bilgi verilmedi. O yüzden Movie Gen’in çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli değil.


Meta Connect 2024 sonrası WhatsApp’a gelen tüm Meta AI özellikleri

Kaynak: Theverge

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Movie Gen başarılı olacak mı? Bu yapay zeka tehlikelere yol açabilir mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: