Epic Games haftalık ücretsiz oyun – 17 Ekim 2024

Oyun

Popüler oyun platformu Epic Games, her hafta ücretsiz dağıttığı oyunlar arasında bu hafta iki oyun yer alıyor. Kullanıcılar 17 Ekim Perşembe gününden itibaren, Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings’i ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphanelerine ekleyebilecek.

Epic Games haftalık ücretsiz oyunlar ve oyun içi paketlerle kütüphanesini büyütmeyi sürdürüyor. Popüler oyun platformu her hafta ücretsiz olarak sunduğu oyunlarda bu hafta Invincible Presents: Atom Eve ve Kardboard Kings var. Oyunlar 17 Ekim saat 18:00 ile 24 Ekim saat 18:00 arasında kütüphaneye eklenebilecek. Geçtiğimiz haftanın ücretsiz oyunları Empyrion – Galactic Survival ve Outliver: Tribulation ise 17 Ekim saat 18:00’a kadar indirilebilecek.

Epic Games haftalık ücretsiz oyun - 17 Ekim 2024

Invincible Presents: Atom Eve

Kardboard Kings

Ücretsiz oyunların fiyatı ne kadar?

Platformda, Invincible Presents: Atom Eve 98 TL‘den, Kardboard Kings ise 33 TL‘den satılıyor. (İndirimsiz fiyatlar baz alınmıştır.)

Epic Games Store üzerinden ücretsiz oyun nasıl indirilir?

Ücretsiz oyun indirmek için önce Epic Games Launcher’ı kurun. Ardından bir hesap oluşturarak veya mevcut hesabınızla giriş yapın. Launcher’da “Mağaza” sekmesi üzerinden ücretsiz oyunları bulun. İstediğiniz oyunun sayfasına girin ve sağ tarafta bulunan “İndir” butonuna tıklayın. Siparişi tamamlayın. Sonrasında e-posta adresinize bilgi amaçlı bir fatura gelecek (0 TL). Bu işlemler sonrası istediğiniz oyun kütüphanenize eklenmiş olacak. Dilediğiniz zaman oyunu indirip oynayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: