Uygun fiyatlı Apple Vision Pro geliyor!

Haberler

Apple’ın karma gerçeklik gözlüğü Apple Vision Pro’nun uygun fiyatlı versiyonu geliyor! Apple, karma gerçeklik teknolojisinin daha büyük kitlelere ulaşmasını istiyor. Bu yüzden daha uygun bir gözlük tasarlayarak, pazara tekrardan giriş yapacak.

Uygun fiyatlı Apple Vision Pro geliyor!

Apple Vision Pro, oldukça yüksek bir fiyattan satışa çıktı ve popülerliği gün geçtikçe azalmaya başladı. Neredeyse adını duymamaya başladığımız anlarda Apple, bu gözlüğün daha uygun fiyatlı halini satışa çıkaracağını söyledi. Şimdi ise uygun fiyatlı Apple Vision Pro ile ilgili daha çok detay ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar.

Uyun fiyatlı Apple Vision Pro nasıl olacak?

Apple’ın uzun yıllardır üzerinde çalıştığı karma gerçeklik teknolojisi, gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bilgilere göre Apple, karma gerçeklik gözlüğünü daha geniş kitlelere ulaştırmak adına uygun fiyatlı yeni bir model geliştiriyor. Cihazın detayları ise…

Uygun fiyatlı Apple Vision Pro geliyor!

Güvenilir bir kaynak olan Bloomberg’den Mark Gurman, Power On yayınında uygun fiyatlı Apple Vision Pro hakkında konuştu. Mark Gurman’ın aktardıklarına göre Apple’ın Vision ekibi, yeni 4 farklı Vision Pro üzerinde çalıştığını söyledi. Yani Vision Pro, 4 farklı model ile ayrılacak. Bu modellerin arasında da, uygun fiyatlı Vision Pro yer alacak.

Mark Gurman’ın açıklamalarına göre uygun fiyatlı Vision Pro, önümüzdeki yılın ortalarında görücüye çıkabilir. Paylaşılan rapora göre uygun fiyatlı Apple Vision Pro, 2000 dolar (68.629 TL) seviyelerinde olacak. Bu modelin farkı ise, standart sürümden daha düşük seviyede bir işlemci kullanacak olması. Ayrıca daha ucuz malzemeler ile üretilecek. Kısaca, iPhone SE modeli gibi düşünebilirsiniz. Tek farkı, daha güçsüz bir işlemci kullanacak olması.

Uygun fiyatlı Apple Vision Pro geliyor!

Tahmin edildiği üzere uygun fiyatlı Vision Pro, Apple A18 Pro veya herhangi bir A serisi işlemciden güç alacak. Plastik bir gövdeye sahip olacak olan uygun fiyatlı Vision Pro, daha düşük çözünürlüklü lensler kullanacak. Son olarak EyeSight özelliğini desteklemeyecek. Gurman’a göre Apple, Vision Pro 2’yi uygun fiyatlı Vision Pro’dan sonra satışa çıkaracak.

iPhone SE 4’ün kılıf tasarımı ortaya çıktı!

Kaynak: Wccftech

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce uygun fiyatlı Apple Vision Pro nasıl olacak? Standart versiyondaki kadar verimli olabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: