Yeni Yüzüklerin Efendisi serisinde ilk çatlak: Bir oyuncu geri dönmeyecek!

Sinema

Yüzüklerin Efendisi serisine yeni filmler geleceği geçtiğimiz haftalarda netlik kazanmıştı. Birçok oyuncu serinin yeni filmlerine yeşil ışık yakarken, bir oyuncu seriye geri dönmeyeceğini duyurdu.

Yeni Yüzüklerin Efendisi serisinde ilk çatlak: Bir oyuncu geri dönmeyecek!

En az iki yeni filmle geri dönecek olan Yüzüklerin Efendisi’nde, orijinal oyuncuların yeniden kendileri ile özdeleşen rollerle seriye dahil olması bekleniyor. Ancak bir oyuncunun muhtemelen seri ile ilişkisi sona erdi ve Orta Dünya’ya dönmeyecek gibi görünüyor. Bu haber, fenomen serinin hayranlarında da hayal kırıklığı yarattı.

Lord Elrond seriye geri dönmeyecek

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Lord Elrond‘a hayat veren Hugo Weaving, verdiği röportajda role geri dönmeyeceğini doğruladı. Weaving, seride geçirdiği süreden keyif aldığını ancak Orta Dünya’yı geride bırakmaya hazır olduğunu söyledi. “Orta Dünya’dan yeterince çektim. Kimsenin benden bunu tekrar yapmamı isteyeceğini sanmıyorum.”

hunt for gollum kimler oynamayacak

Yeni Yüzüklerin Efendisi serisi, The Hunt for Gollum (Gollum’un Peşinde) filmleriyle genişlemeye devam edecek. Elbette hangi oyuncuların seriye geri döneceği de merak konusu. Andy Serkis şu anda onaylanan tek oyuncu ve ikonik Gollum rolünü yeniden canlandıracak. Serkis aynı zamanda filmlerin yönetmenliğini de üstlenecek. Orlando Bloom (Legolas), Ian McKellen (Gandalf) ve Viggo Mortensen (Aragorn) gibi diğer önemli karakterlere hayat veren yıldız oyuncular seriye geri dönmeyece sıcak baksalar da henüz netleşmiş bir şey yok.

Yüzüklerin Efendisi ekibi toplanıyor

Ian McKellen (Gandalf), seriye geri dönmeyi en çok isteyenler arasında ilk sırada. Viggo Mortensen (Aragorn) ise senaryonun “mantıklı” olması halinde seriye geri döneceğini belirtti. Orijinal üçlemede olduğu gibi bu seride de Peter Jackson yapımcı olarak geri dönecek. Ortak yazarlar Fran Walsh ve Philippa Boyens senaryo ekibinde yer alacak. Onlara daha önce Yüzüklerin Efendisi’nde Rohirrim’in Savaşı’nda çalışmış olan Phoebe Gittins ve Artie Papageorgiou da eşlik edecek.

Yeni serinin çekimlerine önümüzdeki yıl başlanması ve iki Gollum filminin ilkinin 2026 gibi erken bir zaman aralığında vizyona girmesi planlanıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarda bizimle paylaşın.

1 Yorum. Yeni Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: