Samsung Galaxy A36’nın tasarımı ortaya çıktı!

Mobil

Dün Geekbench’te görüntülenen Samsung Galaxy A36’nın tasarımı ortaya çıktı! Samsung’un yeni uygun fiyatlı akıllı cep telefonu, yeni bir tasarım dilinde boy gösterecek. İşte detaylar.

Samsung Galaxy A36'nın tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy A36’nın Render görüntüleri paylaşıldı. Yeni orta segment A36, Samsung’un yeni bir kamera adası tasarımıyla karşımıza çıkacak. Giznext ve Oneleaks tarafından paylaşılan görüntülere göre, telefonda alışılagelmişin dışında bir kamera tasarımı kullanılıyor. Bu da cihazı, selefinden iyice ayırıyor ve Samsung’un yeni bir tasarım diline geçeceğini onaylıyor.

Samsung Galaxy A36 Tasarımı

Galaxy A36, alt alta dizili bir şekilde konumlandırılmış üçlü kamera kurulumunu hala koruyor. Fakat kameranın yerleştirildiği ada, tamamen değişmiş. Yeni kamera adasının tasarımı, uzun bir hap şekline benziyor. Ayrıca Samsung, uzun süre sonrasında ilk kez kamera adası tasarımını değiştiriyor. Görünüşe göre, yeni amiral gemisi telefonlarda da büyük değişiklikler göreceğiz.

Samsung Galaxy A36’nın geri kalan tasarım biçimine baktığımız zaman, selefi Galaxy A35’e birebir aynı diyebiliriz. Genel olarak özelliklerini detaylandırmamız gerekirse, düz bir ekran ve yuvarlak kamera deliği, Key Island çıkıntılı ses ve güç düğmeleri bulunuyor. Bir diğer iddiaya göre, üçüncü parti üretilen kılıf tasarımlarından Samsung Galaxy A36’nın ölçülerini tahminde bulunabiliriz.

Samsung Galaxy A36'nın tasarımı ortaya çıktı!

Üçüncü parti üretilen kılıf tasarımlarına göre Galaxy A36, 162,6 x 77,9 x 7,4 mm ölçülerinde olacak. Ayrıca 2 mm kamera çıktısı olacak. Ölçülere baktığımız zaman önemli ölçüde incelme gerçekleşmiş.

Geekbench testi

Geekbench’te ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy A36, Snapdragon 6 Gen 3 veya Snapdragon 7s Gen 2’den güç alacak. Bunlar dışında Galaxy A36 ile ilgili herhangi bir bilgi yok.

Samsung Galaxy A36 Geekbench’te görüntülendi!

Kaynak: Giznext

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Samsung Galaxy A36’nın tasarımı güzel mi? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: