FIFA’nın geliştiricisi 2K olabilir!

Haberler

EA Tarafından uzun bir süre geliştirilen FIFA’yı artık 2K Games geliştirecek! Hazırsanız detaylara geçelim.

2K Games FIFA oyunu geliştiriyor!

2K Games, sızıntılar doğrultusunda, resmi bir FIFA oyunu geliştirmek istediğini söyledi. FIFA ile birlikte lisanslı bir oyun yapacağını ve bunu planladıklarının bilgisini sızdırdı!

Gelen sızıntılara göre 2K, FIFA’nın lisansını alacak. Ve bununla birlikte yeni bir FIFA oyununu direkt olarak geliştirecek. Bu olay resmi kaynaklar tarafından kesin olarak doğrulanmadı fakat, geçtiğimiz günlerde FIFA’nın 2K ile bir ortaklık görüşmesi yaptığını da biliyorduk. Bu iki olay da birleşince görünen o ki, gerçekten 2K’nın geliştiricileri bir FIFA oyunu geliştirecek!

Piyasada gerçekten çok fazla iyi futbol oyunları yok. Resmen futbol piyasası tek el gibi. Bir yanda EA, bir yanda ise Konami var. Bu iki geliştiricinin yaptığı futbol oyunları dışında kesinlikle yeni bir futbol oyunu gelmesi gerekiyordu. 2K’nın yaptığı basketbol oyunlarının mekaniklerine, görsel grafiklerine bakacak olursak, gerçekten çok iyi bir oyun ortaya çıkacak gibi duruyor.


Hatta bu sızıntıların doğrultusunda, FIFA 2K25’in bu yıl piyasaya çıkacağı da söylendi. Fakat bu kadar hızlı bir şekilde oyunun çıkış yapması pek olası görünmüyor.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: