AMD Ryzen 9000X3D Overclock desteği ile geliyor

Haberler

AMD’nin yeni nesil Zen 5 tabanlı işlemcisi Ryzen 9000X3D geliyor! Oyun dünyasının yeni işlemcisi bu olacak. Hem de Overclock destekli.

AMD Ryzen 90003XD Overclock desteği ile geliyor!

3D V-Cache özelliği ile birlikte yeni nesil AMD Ryzen 9000X3D karşınızda. Sizler için Overclock desteğininin nasıl olacağını açıkladık.

Overclock destekli AMD Ryzen 9000X3D

AMD’nin son hızla geliştirmekte olduğu bu seri, Overclock desteği ile gelecek. Şirketin daha önce piyasaya çıkarttığı, X3D işlemcilerinin OC desteği tam anlamıyla açık değildi. Yani kısıtlıydı. Fakat bu işlemcinin, OC ayarları detaylı bir şekilde yapılabilecek.

AMD Ryzen 90003XD Overclock desteği ile geliyor!

Bildiğiniz gibi AMD’nin piyasaya sürdüğü son işlemcilerde sadece PBO ve CO ayarları yapılıyordu. Fakat bu artık bu işlemci ile birlikte voltaj ayarına kadar ince ayar yapılabilecek. Ayrıca son derecede gelişmiş, 3D V-Cache ile karşımıza çıkacak.

AMD Ryzen 90003XD Overclock desteği ile geliyor!

Gelişmiş OC ayarları sayesine oyun oynayanlar çok mutlu! Çünkü, işlemcinizin performansını yüzde 100 arttırabileceksiniz. Ancak çok dikkatli olmanız lazım. Yapılan her bir ayar, işlemcinize ciddi anlamda zarar verebilir. Hatta kullanılmaz bir hale bile getirebilir. Kısaca çok dikkatli olmanız lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: