Apple katlanabilir iPhone’u 2027 yılında çıkarıyor!

Haberler

Apple Vision Pro’da çalışan mühendislerin, katlanabilir iPhone ve iPad projesinde çalışmaya başladığına dair yeni iddaalar ortaya atıldı.

Sızdıların tedarikçi raporunda, katlanabilir iPhone lansmanının 2026’dan 2027’ye ertelendiği, ancak tedarikçilere mevcut programlarına sadık kalmalarının söylendiği iddia edildi.

apple katlanabilir telefon

Katlanabilir iPhone ile ilgili son raporlar

Geçtiğimiz ocak ayında sızdırlan bir raporda, ekran tedarikçileri Samsung ve LG’nin bir süredir Apple’a katlanabilir ekran örnekleri gönderdiği ve bunların 7-8 inç boyutunda olduğu iddaa edilmişti.

Sızdırılan bir başka raporda, Apple’ın katlanabilir en az iki “aktif” prototipi olduğu yönünde. Ancak gözle görünür bir kırışıklık konusunda endişeli olduğu belirtildi. Daha sonraki raporda ise projenin şimdilik rafa kaldırıldığı iddia edildi.

apple katlanabilir tablet

Apple Vision Pro mühendisleri ve 2027

  • Katlanabilir iPhone lansmanının 2026’nın dördüncü çeyreğinden 2027’nin ilk çeyreğine ertlendiği iddaa edildi. Bunun nedeninin ise ekran tedariği ve hazırlıkların uzaması olduğu düşünülüyor.
  • Gecikmeye rağmen, ekran tedarikçilerinin asıl programa sadık kalması beklendiği de iddaalar arasında.
  • Son raporlar Apple’ın şirket içi bir personel ayarlaması yaptığı yönünde. Daha önce Vision Pro üzerinde çalışan mühendislerin, katlanabilir cihazlar üzerinde çalışmaya başladığı iddia edildi.

Apple katlanabilir bir iPhone’a mı yoksa katlanabilir bir iPad’e mi öncelik verecek henüz belli değil. “Bir çok kişi iPad mini boyutunda bir iPhone Pro olmasını istiyor.”

Daha fazla Haber

Etiketler: Apple, foldable, ipad fold, iphone fold, katlanabilir, katlanabilir ipad, katlanabilir iphone

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: