Asus ROG Ally X özellikleri ve fiyatı!

Haberler

Asus’un, yeni taşınılabilir oyun konsolu! El konsolu dünyasına yeni bir soluk getirecek olan, Asus ROG Ally X, el konsoluna yakından bakalım.

Yeni, Asus Rog Ally X özellikleri ve fiyatı!

Asus ROG Ally X, için konsol ifadesini kullanmak kendisine ayıp olur. Çünkü bu cihaz resmen bir bilgisayar. Özelliklerini öğrendiğiniz zaman bizimle aynı fikirde olacaksınız.

Asus ROG Ally X Özellikleri

Bu cihaz, AMD Z1 Extreme yonga setine ve 7 inç 48-120Hz VRR ekran ile bizlerin karşısına çıkıyor. Bununla birlikte bu cihazda, çift batarya ve çift depolama alanı mevcut. Aynı zamanda yine çift USB-C portu ile geliyor. Ayrıca uzun süreli kullanım için tasarlanan ergonomik yapısı çok başarılı. Uzun süreli kullanımda performans açısından anlaşılacağı üzere, yüzde 50 daha fazla bellek ve yüzde 15 performans artışı rahatlıkla fark edilebiliyor.

Asus ROG Ally X’in Tasarım özellikleri

Tasarım konusunda ergonomik yapı ile birlikte bir çok değişiklik mevcut. Daha ince, daha sessiz, daha güçlü fanlar, daha hafif bir şasi sizleri karşılıyor. Fakat bu cihazın ağırlığı 678 gram. Bundan anlaşılacağı üzere daha ince olmasına rağmen, eski modele kıyasla sadece 70 gram daha ağır.

Yeni Joystick! Bu modelde kullanılan joystickler ALPS potansiyometreler ile daha da güçlendirilmiş bir halde. Bu ALPS joystickler ise PlayStation 5 ve yeni nesil Xbox gamepadlerinde kullanılan joysticklerle aynı kalitede.

Cihazın çıkış tarihi ise, 22 Temmuz‘da olacak. Aynı zamanda ön görülen fiyatı ise 799 dolar.

Ayrıca, ürününün çok daha detaylı özelliklerini incelemek isterseniz, buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: