Discord hacklendi!

Haberler

Discord Hacklendi! 627 Milyon Kullanıcının 4 milyardan fazla mesajının çalındığı iddia ediliyor. Veriler para karşılığında satılıyor.

Discord Hacklendi! 627 Milyon Kullanıcının 4 milyardan fazla mesajının çalındığı iddia ediliyor. Veriler para karşılığında satılıyor.

Discord Hacklendi! Çoğunlukla oyuncular tarafından kullanılan Discord’un, kullanıcıların verilerini çaldırdığı iddia ediliyor. Spy.pet adına sahip hizmet, milyonlarca kullanıcının verisini çaldığını iddia etti.

Discord’un sunucularının herkese açık olmasından faydalanıp verileri çalan Spy.pet isimli hizmet, 627 Milyon kullanıcının 4 milyardan fazla mesajını çaldığını iddia ediyor.

Tüm bu verileri Spy.pet‘den satın almak mümkün. Ayrıca sitede kurumsallara özel bir bölüm bile var. İstihbarat arayan devlet görevlilerinin bile bu verileri kullanabileceğini belirtmişler.

Eğer ki verilerinizin kaldırılması için siteden kaldırma talebi oluşturursanız, Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Jonah Jameson’ın meme haline gelen “ciddi misin?” repliği ile karşılaşıyorsunuz, adeta kullanıcılar ile dalga geçiyorlar. Bunun üzerine verilerini kaldırmak isteyen kullanıcılar siteye DDoS saldırısı düzenledi.

Discord İnceleme Başlattı

Şirket, yaptığı açıklamada Spy.net’i incelemeye aldığını belirtti. Kullanıcıların verilerini korumaya niyetli olan şirket, herhangi bir ihlal durumunda gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti.

Dilerseniz, Discord artık reklam gösterecek! yazımızı da okuyabilirsiniz.

Etiketler: çalındı, dc, discord, hack, sızıntı, Spy.pet, veri, verisızıntı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: