Galaxy Buds 3 Pro’nun görüntüleri paylaşıldı

Haberler

Samsung, Galaxy Buds 3 Pro’nun görüntülerini resmi olarak paylaştı! Yeni tasarım çok hoş görünüyor, ayrıca yakında piyasaya sürülecek.

Galaxy Bunds 3 Pro'nun ilk görüntüleri paylaşıldı!

Önümüzdeki günlerde Unpacked etkinliğinde tanıtılacak olan kablosuz kulaklığın ilk görüntüsü paylaşıldı. İşte karşınızda yeni Galaxy Bunds 3 Pro.

Galaxy Buds 3 Pro’nun yeni tasarımı

Galaxy Bunds 3 Pro'nun ilk görüntüleri paylaşıldı!

Kulaklık dikey bir tasarıma kavuşmuş! Şirketin, 2019 yılından beri çizgisini bozmadan piyasaya çıkarttığı Buds serisi, ciddi bir değişime uğradı. Artık fasulye tarzı yuvarlak tasarım yerine AirPods benzeri dikey bir tasarıma sahip olacak.

Paylaşılan görüntülerde Bunds 3 Pro’nun sadece bazı özelliklerini görebiliyoruz. Bunlardan bir tanesi de, yeni kulaklık sapı. Ayrıca AirPods serisinden bir hayli uzun olacak gibi görünüyor. Ekstra olarak kulaklık sapı tasarımı, üzerinde dokunmatik etkileşimler barındıracak.

Galaxy Bunds 3 Pro'nun ilk görüntüleri paylaşıldı!

Şirket, gürültü engelleme, mikrofon kalitesi ve ses kalitesini arttırmayı önemli ölçüde hedefliyor.

Beklenenler arasında bu kulaklığın Galaxy AI (Yapay Zeka) ile destekleneceği var. Yani gerçek zamanlı çeviri özelliği bile gelebilir. Tam olarak 7 gün sonra (10.07.2024) kulaklık tanıtılacak ve piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: