Galaxy Unpacked etkinlik tarihi belli oldu!

Haberler

Samsung’un bir sonraki etkinlik tarihi ortaya çıktı. Galaxy Unpacked etkinliği Paris’te düzenlenecek.

galaxy unpacked paris 2024

Samsung Galaxy Unpacked olarak adlandırdığı yeni ürün lansmanlarının yenisi bu yaz Paris’te düzenlenecek. Uzun süredir yaz ayında olacağı konuşulan etkinliğin tam tarihi ise bir çok kaynak tarafından 10 Temmuz olarak telafuz ediliyor. Temmuz ve Paris tercihi ise bir çok kişiyi aynı sonuca ulaştırıyor; Olimpiyatlar!

Samsung bu yaz Paris’te düzenlenecek olimpiyat oyunlarının en büyük sponsoru. Tercih edilen etkinlik tarihinin hemen sonrasında başlayacak oyunlara, aylar öncesinden izleyicilerin ve sporcuların gidecek olması da tercihin doğruluğunu kantılar nitelikte. Şirketin bu yılın başında düzenlediği ilk etkinlikte ufacık da olsa görünen Galaxy Ring’in bu yazın assolisti olacağı aşikar. Ayrıca yapay zeka alanında da ataklarını sürdürden şirketin, Galaxy AI ile ilgili de yeni geliştirmeler paylaşması bekleniyor.

Unpacked etkiliğinde hangi ürünler tanıtılacak?

Galaxy Ring ve Galaxy AI’nin yanı sıra Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6 da ilgi odağı olacak. Etkinlikte Galaxy Watch 7’nin ve en az bir çift yeni kablosuz kulaklığın da tanıtılması bekleniyor.

Daha fazla Haber

 

Etiketler: Galaxy AI, Galaxy Ring, Galaxy Unpacked, Galaxy Z Flip 6, Galaxy Z Fold 6, Samsung

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: