Google Meet cihazlar arası geçişe izin verecek

Haberler

Google, popüler görüntülü görüşme uygulaması Meet için cihazlar arası kolay geçiş özelliğini duyurdu.

google meet cihaz değiştirme

Google Meet kullanırken cihaz değiştirmek oldukça problemliydi. Öyleki bir görüntülü görüşme sırasında cihaz değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu durumda önce görüşmeden çıkmanız gerekiyor. Ardından devam etmek istediğiniz cihazda oturum açarak, yeniden sohbete katılmanız gerekiyordu. Yeni özellik ile birlikte bu karmaşık durum ortadan kalkıyor.

Google Meet’te cihaz değiştirme nasıl yapılır?

Yeni özellikle birlikte örneğin bir görüşme esnasında bilgisayara geçmek istediğinizde, Sohbete ait Meet ekranını açıp “Buraya Geç” butonuna basmanı yeterli olacak. Bunu yaparken telefondaki görüşmeyi sonlandırmanıza gerek kalmayacak. Manuel olarak kapatmanız veya yeniden katılmanız gerekmeyecek. Bununla birlikte, “Diğer katılma seçenekleri” altında “Buraya da katıl” seçeneğini seçerek, toplantıya her iki cihazda da etkin tutmanıza izin verecek.

google meet cihaz değiştirme

Buraya geç özelliği bilgisayar başından kalkmak zorunda olduğunuzda da kullanılabilecek. “Buraya geç” özelliği bir kaç hafta içinde tüm kullanıcılar için aktif olacak. Yeni özellik Web, iOS ve Android işletim sistemlerini destekleyecek.

Daha fazla Haber

Etiketler: google, google meet, google meet birden fazla cihaz, google meet buraya geç

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: