Instagram hikayelerine yorum yapılabilecek

Haberler

Instagram, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor! Artık kullanıcılar, birbirlerinin hikayelerine yorumlar atabilecek. Bu yorumlar, hikayeler gibi geçici olacak.

Instagram hikayelerine yorumlar atılabilecek!

Meta, platformlarına çeşitli güncellemeler yaparak kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Ortaya çıkan özellik sayesinde kullanıcılar, tıpkı gönderilerin altına yorum atabildiği gibi hikayelere de yorum atabilecek. Hikaye’nin süresi dolduktan sonra, bu yorumlar da hikaye ile birlikte silinecek.

Hikayelere yorum

Instagram hikayelerine yorumlar atılabilecek!

Normalde, Instagram hikayelerine yorum gönderme özelliği vardı. Fakat bu yorumlar, kişinin özel DM (Mesaj Kutusu) mesajlarına gidiyordu. Yani, sizin tarafınızdan gönderilen yorumlar kimse tarafından görülemiyordu. Ancak, yeni özellik sayesinde yapacağınız yorumlar, herkese açık bir şekilde yollanıyor. Ama gönderilen yorumları görmeniz için, yorum atan kişiyi takip etmeniz gerekiyor, veya karşı tarafın sizi takip etmesi gerekiyor. Aksi takdirde, yorumlar hiç bir şekilde görünmüyor.

Instagram hikayelerine yorumlar atılabilecek!

Bu özelliği dilerseniz aktif edebilir, veya kapatabilirsiniz. Halihazırda olan hikayeye özelden yorum atma seçeneği de kullanılmaya devam edecek. Meta‘nın getireceği özellik, kullanıcılarının daha verimli etkileşim almasını sağlıyor. Hatta geçtiğimiz günlerde, Spotify’dan paylaş özelliğinin geleceği de belli olmuştu.

Kaynak: Engadget

Bilmeyenler için:

Spotify’da dinlediğiniz şarkılar Instagram’da görünecek

Instagram’ın geçtiğimiz aylarda getirdiği notlar kısmında artık Spotify’dan dinlediğiniz şarkılar eş zamanlı olarak görünecek. Henüz test aşamasında olan özelliği, aktif edip etmemek tamamen sizlerin insiyatifine kalmış bir durumda. Ayrıca, özelliğin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok.

Spotify'dan dinlediğiniz şarkılar Instagram'da görünecek

Sızdırılan bir ekran görüntüsü, Instagram’ın müzik kütüphanesinden geliyor. Bu ekranda seçim yapabildiğiniz müziklerin yanı sıra, en altta bulunan “Spotify’dan paylaş” (Share from Spotify) seçeneği gözlere çarpıyor. Bu paylaşma özelliği Spotify üzerinden dinlediğiniz şarkıların canlı olarak Instagram’da görünmesini sağlıyor. Evet, tıpkı 2000’li yıllardaki MSN gibi.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: