Instagram Storyleri artık WhatsApp’ta izlenebilecek!

Haberler

Instagram’a yeni gelecek özellik ile hikayeler artık Whatsapp’ta izlenebilir olacak.

Instagram, yeni bir paylaşım özelliği ile Instagram hikayelerini doğrudan Whatsapp’ta paylaşmaya imkan verecek. Kullanıcıların uygulamalar arasındaki bağlantılarını arttıran özellik aynı anda iki uygulama arasındaki entegrasyonu da arttırıyor.

Instagram, yeni bir paylaşım özelliği ile Instagram hikayelerini doğrudan Whatsapp'ta paylaşmaya imkan verecek. Kullanıcıların uygulamalar arasındaki bağlantılarını arttıran özellik aynı anda iki uygulama arasındaki entegrasyonu da arttırıyor.

X’te, Alessandro Paluzzi tarafından yapılan paylaşıma göre Instagram, Facebook’un yanı sıra çapraz paylaşım özelliğini WhatsApp için de getirmeye hazırlanıyor. Şuanda kullanıcılar hikayelerini Facebook’ta paylaşabiliyor fakat WhatsApp’ta paylaşamıyor.

WhatsApp’ın dahil edilmesi, doğrudan paylaşım yapmaya izin verecek. Paylaşımların, WhatsApp durumlar kısmında görünmesi bekleniyor. Tabiki Instagram’daki gibi 24 saat içerisinde kaybolacağını unutmamak gerekiyor.

Instagram’da bulunan birkaç özelliğin WhatsApp’ta olmamasından dolayı bazı biçimlendirme ve işlevsellik sorunları olacak. Bunlar etkileşimli çıkartmalar gibi bazı özelliklerin WhatsApp’ta olmaması.

Meta CEO’su Mark Zuckerberg daha önce WhatsApp’ın kanallar platformunun aylık 500 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu söylemişti. Gelecek entegrasyon özelliği ile daha fazla kullanıcının kullanması amacı var. Ancak yeni gelecek özellik daha geliştirme aşamasında, genel kullanıma ne zaman açık olacağı bilinmiyor.

Dilerseniz, WhatsApp topluluklardaki etkinlik için kapak fotoğrafı ekletecek! yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: