Intel Innovation 2024 ertelendi!

Haberler

İşten çıkarmalar ve yeni CPU’lar için gerçekleşen tartışmalar sebebiyle Intel Innovation 2024 etkinliği ileri tarihe ertelendi!

Intel Innovation 2024 ertelendi!

Normalde Eylül ayında düzenlenmesi planlanan etkinlik ertelendi. İşten çıkarmalar ve CPU’lar ile ilgili dönen tartışmalar, şirketi fazlasıyla etkiledi.

Intel Innovation 2024 neden ertelendi?

Firmanın son dönemlerde düzenleyeceği en büyük etkinliklerden bir tanesi olması beklenen Innovation 2024 ertelendi. 24 ve 25 Eylül tarihlerinde Kaliforniya’nın San Jose bölgesinde gerçekleşmesi beklenen etkinlik, katılımcılarına kötü haberi verdi. Ve etkinliği ertelediklerini bildirmeye başladı.

Intel Innovation 2024 ertelendi!

Kendi sitelerinde yayınladıkları mesaja göre: “Dikkatli bir değerlendirmenin ardından, Eylül ayında Intel’in ev sahipliğinde gerçekleştireceği Intel Innovation etkinliğimizi 2025 yılına kadar erteleme kararı aldık.

Ayrıca şirket, PCMag’e bir açıklama da yaptı. Buna göre, “Mali sonuçlarımız ve 2024’ün ikinci yarısına ilişkin daha önce beklenenden daha zorlu olan görünümümüz göz önüne alındığında, maliyet yapımızı hizalamaya devam ederken ve sürdürülebilir bir süreç teknolojisi liderliği motorunu nasıl yeniden inşa edeceğimizi değerlendirirken bazı zorlu kararlar almak zorundayız. Etkinliğimize destek veren ve katılan ortaklarımıza, sponsorlarımıza, katılımcılarımıza, geliştirici topluluklarımıza ve daha büyük ekibimize içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda firma, işlemci üretimini ve Ar-Ge çalışmalarını daha da genişletme çabasıyla birlikte artan maliyetlerini kontrol altına almak istediğini açıkladı. Ve bunun için yaklaşık 15.000 çalışanını işten çıkardı.

Intel Arrow Lake testleri!

Ekstra olarak belirtelim. Etkinliğin ertelenmesi, Intel Arrow Lake ve Lunar Lake işlemcilerini daha geç görücüye çıkaracağı anlamına geliyor.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: