Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizi ve filmler

Haberler

JustWatch, Türkiye’deki dijital platformlarda en çok izlenen dizi ve filmleri duyurdu.

Film ve dizilerin rehber platformu JustWatch 29 Nisan – 5 Mayıs haftasında Netflix, Amazon Prime Video, BluTV ve Disney+ platformlarında en çok izlenen dizi ve filmler listesini paylaştı.

Netflix Türkiye’de en çok izlenen dizi ve filmler

Netflix Türkiye’de geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizlerin ilk sırasında The Walking Dead yer aldı. Onu sırasıyla son günlerin en çok konuşulan dizisi 3 Cisim Problemi ve Dead Boy Detectives takip etti. En çok izlenen filmlerde ise ilk sıra Ölümlü Dünya 2‘nin oldu. İkinci sırada Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları bulunuyor. İsyan Gezegeni – İkinci Bölüm: İz Bırakan ise kendine üçüncü sırada yer buldu.

en çok izlenen dizi ve filmler en çok izlenen dizi ve filmler

Amazon Prime Video

Prime Video’da geçtiğimiz hafta en çok izlenen dizlerin ilk sırası yine değişmedi. Prömiyeri yapıldığı günden beri zirveyi koruyan Fallout yine ilk sırada. Onu Zaman Çarkı ve The Boys takip etti. En çok izlenen filmlerin ilk sırasında ise Zafer Yolları filmi ilk sırada. İkinci sırada All of Us Strangers ve üçüncü sırada Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı yer aldı.

en çok izlenen dizi ve filmler

BluTV

Geçtiğimiz hafta BluTV’de en çok izlenen dizilerde bir *fenomenin geçmişini anlatan, House of Dragon bulunuyor. İkinci sırada Prens ve üçüncü sırada ise Bizden Geriye Kalanlar dizisi yer aldı. Filmlerde ise The Flash zirvede. Onu 2001: Uzay Yolu Macerası ve Bıçak Sırtı 2049 takip etti.

*Game of Thrones

Disney+

Disney Plus’ta ise dizilerin ilk sırasında Shogun yer aldı. İkinci sırasında The Walking Dead ve üçüncü sırada X-Men ’97 bulunuyor. En çok izlenen filmlerin ilk sırasında Prime Video listesinde ikinci sırada yer alan All of Us Strangers var. Onu sırasıyla Yaratıcı ve Maymunlar Cehennemi: Başlangıç takip ediyor.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: