LinkedIn Yapay Zeka Desteği Alıyor!

Haberler

Geçen seneden beri uygulamaya yapay zekayı entegre etmeye çalışan LinkedIn başarılı olmuş gibi duruyor. Artık CV’lerinizi yapay zeka sizin yerinize yazacak!

LinkedIn Yapay Zeka Desteği Alıyor! Genellikle iş için kullanılan platforma, geliştiriciler yapay zeka desteği getirmek için uzun zamandır çalışıyordu. Yapay zekalı özellikleri, şu anlık sadece premium kullanıcılar kullanabiliyor.

Geçen seneden beri uygulamaya yapay zekayı entegre etmeye çalışan LinkedIn başarılı olmuş gibi duruyor. Artık CV'lerinizi yapay zeka sizin yerinize yazacak!

Yeni gelecek özellikler ise, Yapay zeka destekli ön yazılar, Kişileştirilmiş özgeçmiş, sohbet bazlı iş aramaları gibi yeni özellikler. Bu gelecek özellikler ile birlikte iş aramanın sıkıcı kısımlarından olan ön yazı oluşturma, CV yazma ve özelleştirme gibi kısımlar daha kolay hale gelecek. Ayrıca yeni sistemde de sohbet eder gibi komut vererek iş aramak mümkün olacak. Örneğin “Bana İstanbul çevresinde 100 bin TL maaşı olan iş bul.” dediğiniz zaman size uygun seçenekleri size gösterecek.

Geçen seneden beri uygulamaya yapay zekayı entegre etmeye çalışan LinkedIn başarılı olmuş gibi duruyor. Artık CV'lerinizi yapay zeka sizin yerinize yazacak!

Yeni araçlar için de ön izlemeler paylaşılmaya başlandı. Ön yazı oluşturma aracı profilden topladığı bilgileri kullanarak bir yazı oluşturacak. Ayrıca bu araç daha organik bir yazı sunmakta. Şirketlerin, başvuruları yapay zeka tarafından mı yoksa kişinin kendisi tarafından mı hazırlandığını anlaması zorlaşacak.

Bu araçlar daha erken aşamada ve son versiyonun görülmesi uzun zaman alacak gibi duruyor. İş başvuru süreçleri daha da otomatikleşecek gibi duruyor. LinkedIn ürün yöneticisi Rohan Rajiv, “Bir sonraki ufuk, bunu benim için yapar mısın olacak.” diyor.

Daha Fazla Haberler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: