Logitech G515 Özellikleri

Haberler

Logitech G515, Oyuncuların yeni gözde klavyesi olacak! Resmi olarak tanıtılan G515 modeli çok fazla dikkat çekti.

Logitech G515 Özellikleri

Logitech yeni klavyesi G515 modelini tanıttı. Tasarımı ile çok fazla dikkat çeken BlueTooth klavyenin özellikleri neler?

Logitech G515’in özellikleri

Oyuncular için yeni oyun klavyesi, Logitech G515’i herkes çok sevecek. Çünkü bu klavye bir çok yenilik barındırıyor. Lightspeed TKL adı altında piyasaya sürülecek olan, kablosuz klavye numpad’siz bir tasarıma sahip. 22mm Fazlasıyla ince olan bu klavye, alçaklığından dolayı fiziksel ağrıları kökünden çözüyor.

Logitech G515 Tasarımı

Çünkü bu tasarım sayesinde, kullanıcılar ellerini direkt olarak masaya koyacak ve bilekleri üzerinden çok fazla güç almalarına gerek kalmayacak. Anahtar mesafesi, 1.3mm olan G515, tuşun üstüne basıldığında topam 3.2mm hareket ediyor.

Bunun sayesinde ise, daha hızlı tuşlara basabiliyorsunuz, ve oynadığınız oyunlarda çok hızlı refleksler verebiliyorsunuz. Bu oyuncular için çok iyi bir avantaj.

Ses yalıtımı köpüğünü içerisinde barından bu model, GL mekanik anahtarlara sahip. Aynı zamanda PBT tuş kapaklarına da sahip. Logitech tarafından çok daha yeni duyurulan “Key Control” sistemi bu klavyede kullanılıyor. Ekstra olarak 16.8 Milyon RGB renk seçeneği de mevcut.

Logitech G515 Tasarımı

Kullanıcılar istediği tuşlara rahatlıkla atamalar yapabilecek. Ayrıca bu klavyeyi, hem BlueTooth bir şekilde ya da USB-C kablosu ile birlikte kullanabiliyorsunuz. BlueTooth profili olarak kendini hali hazırda çok fazla geliştirmiş olan şirket, bu klavyede de harikalar yaratmış. Çünkü bu klavyeyi tam şarjla kablosuz bir şekilde 36 saat boyunca kesintisiz kullanabileceksiniz.

Bu klavye yakın bir zamanda yani önümüzdeki aylarda Türkiye’de US klavye dizilimi halinde satışa çıkacak. Ve satın almadan önce, GL Tactile switch seçeneğini de gözden geçirebileceksiniz.

Kaynak: Logitech

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: