Snapdragon Machester United’ın forma sponsoru oldu!

Haberler

Amerikanın teknoloji devi Qualcomm Snapdragon, Manchester United’ın yeni göğüs sponsoru oldu!

Manchester United, Snapdragon göğüs sponsorluğu!

Manchester United, 2024/25 formalarını tanıtırken, Amerikan teknoloji firması Qualcomm’un Snapdragon’u ile anlaşma yaptı. Son günlerde, adını çok fazla duyurmayı başaran Qualcomm markası, Manchester United’ın resmi olarak göğüs sponsoru!

Qualcomm ile Manchester arasında dev sponsorluk

Şirket bu anlaşmayı yaptıktan sonra, kendi web siteleri üzerinden bizlere şöyle bir mesaj bıraktı. “Manchester United’ın sahada olağanüstü deneyimler sunmaya kendini adadığı gibi, biz de mobil, bilgi işlem, otomobil, IoT ve ötesinde olağanüstü deneyimler sunmaya kendimizi adadık.” 

Manchester United, Snapdragon göğüs sponsorluğu!

225 Milyon dolar (7.356.397.500,00 TL) karşılığında, üç yıllık bir sözleşme yapan Snapdragon’u, artık takımın tüm formalarında göreceğiz. Hem erkek futbolu, hem kadın futbolu ve akademi futbol takımları için yer alacak.

Manchester United, Snapdragon göğüs sponsorluğu!

Normalde, Manchester United, Teamviewer ile 2021 yılında beş yıllık bir anlaşma imzalamıştı. 235 Milyon değerinde olan bu göğüs sponsorluğu artık sona erdi. Yerini Qualcomm aldı!

Qualcomm nedir?

Qualcomm Snapdragon nedir?

Qualcomm, 1985 Yılında Irwin Jacobs ve Andrew Viterbi ortaklığında Amerika üzerinde kurulan bir şirkettir. Snapdragon, Qualcomm tarafından geliştirilmekte olan bir yonga seti (işlemci) üreticisidir. ARM Mimarisine dayanan bu yonga setleri, günümüzde çoğu mobil cihazlarda ve tabletlerde kullanılıyor.

Kaynak: Qualcomm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: