MSI yeni monitörlerini tanıttı!

Haberler

MSI, Computex etkinliğinde yeni çıkaracakları monitörlerini tanıttı.

MSI, geçtiğimiz günlerde yapılan Computex etkinliğinde hem oyun için hem de iş için kullanılabilecek olan yeni monitörlerini tanıttı. Ayrıca şirket, piyasada bir ilk olan ilk yapay zeka destekli MEG 321URX QD-OLED monitörü tanıttı. Ayrıca bunun yanında MPG 321CUPF ve PRO MP252 E2 modellerini de tanıttı.

Aynı zamanda MSI bu etkinlikte “En İyi Seçim” ödülünü kazandı.

MEG 321URX QD-OLED

MSI MEG 321URX QD-OLED ilk yapay zeka destekli monitör

MSI, bu modelinde bizlere yapay zeka desteği sağlıyor. 4K UHD Quantum Dot Oled panele sahip bu monitör üst düzey bir görüntü kalitesine sahip.

Monitör yapay zeka destekli olması dolayısıyla oyuncuya rakiplerine karşı fazlasıyla avantaj sağlayacak. Yapay zeka oyun içinde karakterin sağlını, ruh halini ve cephanesini takip edip oyunculara bilgiler sağlıyor. Ayrıca oyuncular bu monitörü kendi ihtiyaçlarına ve oynadıkları stile göre değiştirebilir. Bu yapay zeka modeli oyuncular için gerçekten avantajlı görünüyor.

MPG 321CUPF

MSI MPG 321CUPF çift modlu monitör

MPG 321CUPF çift modlu bir tasarıma sahip. Kullanıcılar 3840×2160 çözünürlükte 160hz yenileme hızıyla 1920×1080 çözünürlükte ise 320hz yenileme hızı ile oyun oynayabilir.

Bu sayede oyuncular oynadıkları oyuna göre çözünürlüğünü değiştirip daha rahat bir oyun serüveni geçirebilir. Hikaye oyunlarında daha çok yüksek çözünürlük düşük yenileme hızı tercih edilecekken. FPS oyunlarında ise düşük çözünürlük yüksek yenileme hızı tercih edilecektir.

PRO MP252 E2

MSI PRO MP252 E2 model bu monitör iş için çok daha avantajlı

MSI’ın daha çok çoklu monitör kurulumları için tasarladığı bu monitörün dört tarafı çerçevesiz. Yani birden fazla monitörü yan yana kurduğunuzda sizlere şık bir görüntü sağlayacak.

Bu özelliğe sahip monitör tasarımcıları fazlasıyla mutlu edecektir. PRO MP252 E2 120hz  yenileme hızına sahip. Aynı zamanda uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğunun önüne geçmek için monitör bir kaç ayar değişikliği yapıyor. Bu göz koruma özellikleri uzun süreli çalışanlar için daha sağlıklı bir yöntem olacaktır.

Dilerseniz, Oppo Reno 12 F özellikleri sızdı! 4G ve 5G versiyonlarıyla geliyorAdlı yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: