Nintendo Switch 2’nin çıkış tarihi sızdırıldı

Haberler

Nintendo’nun yeni oyun konsolu Nintendo Switch 2 için sızıntılar devam ediyor. Yeni nesil el konsolunun çıkış tarihi sızdırıldı! İşte detaylar.

Nintendo Switch 2'nin çıkış tarihi sızdırıldı

Bir İspanyol web sitesi Vandal’ın yaptığı paylaşıma göre, Switch 2’nin çıkış tarihi açıklandı. Oyun aksesuarları üreten Blade isimli şirketin CEO’su Ruben Mercado’nun bir podcast’inde Switch 2 ile ilgili bilgiler aktarılıyor.

Nintendo Switch 2 Çıkış Tarihi

Ruben Mercado’nun açıklamalarına göre Switch 2’nin geliştirilme süreci tamamlandı. Konsol, an itibariyle satışa çıkacak vaziyette. İçerisinde bulunan donanımlarla ilgili ve çıkış tarihi hakkında bilgisi olduğunu iddia eden Mercado, söz konusu konsolun Mart veya Nisan 2025’te çıkacağını söyledi. Ayrıca Mercado, manyetik olacak olan ve Switch 2’ye sımsıkı bağlı kalmasını sağlayacak kilitli JoyCon kontrolcülerinden söz etti. Ekstra olarak eski JoyCon’ların yeni nesil Switch 2’de “kullanılamayacağını” belirtti.

Küresel lansmanın düzenlenme aşamasında olduğunu belirten Mercado, Switch 2’nin fiyatı hakkında bir bilgi paylaşmadı. Fakat 400 ila 500 dolar arasında bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz hafta Nintendo Switch 2’nin piyasadaki el konsollarına kıyasla çok daha güçlü bir batarya kapasitesine sahip olacağı söylenmişti. Hatta bu konsolun geriye dönük uyumlu olacağı da açıklanmıştı. Mercado’nun açıklamarı eğer ki doğruysa, yakın bir zamanda Switch 2’nin lansmanı gerçekleşecek. Ardından konsol Mart veya Nisan ayında satışa çıkacak. (Yeni konsol, Eylül 2024’te çıkacak olan Nintendo Switch 1 oyunlarını destekleyebilir)

Kaynak: Wccftec

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni Nintendo Switch 2’den beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: