Nokia 3310 Geri dönüyor! – 2024

Haberler

Nokia 3310, dünya telefon sektörünü tamamen değiştirmişti. Şimdi ise bir deneme daha yaparak hayata geri dönmeye çalışıyor!

Nokia 3310 2024'te geri dönüyor!

Nokia 3310, o efsane telefon. Kırılmamasıyla meşhur, bir zamanların herkesin elinde olan, yılan oyunu oynamaktan beyinleri yaktıran o telefon. Şimdi ise 5G haliyle piyasaya geri geliyor. Hazırsanız detaylara geçelim!

Nokia 3310 Genel Özellikleri

MediaTek 1400 yonga setinden güç alacak olan Nokia 3310, 5G ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca en güncel Android işletim sisteminden güç alacak gibi duruyor!

Ekran Özellikleri

4.5 Inc küçük bir FullHD+ ekrana sahip. Ayrıca yeni gelen Android işletim sistemi sayesinde bu ekranı, küçük olsa bile verimli kullanabileceksiniz.

Kamera Özellikleri

Artık daha modern! 48 MegaPiksel arka kamera ve 16 MegaPiksel ön kamera sahip. Ki bu tuşlu bir telefona göre fazlasıyla iyi.

Bellek ve Depolama Özellikleri

6GB Belleği olan bu telefon herkesi şaşırtıyor. Bu kadar gelişmiş özelliklere sahip bir telefonun tuşlu olması çok acayip. Bu telefon ne kadar yeni çıkacak olsa bile nostalji adı altında yapılıyor. Fakat günümüz Android telefonları ile neredeyse eşdeğer özelliklere sahip. Depolama alanı konusuna gelecek olursak da, dahili 128GB depolama alanı ve microSD kart ile genişletilebilen bir depolama alanına sahip.

Pil

Nokia denince akla direkt olarak Pil gelir. Çünkü dönemin diğer rakip firmalarına göre en çok pil ömrüne sahip telefonları her zaman Nokia üretiyordu. Fakat şu an HMD çatısı altında olsa bile, yeni çıkacak olan 3310‘un 6500mAh olacak.

Tuş Takımı

Nokia’nın eski modellerinde bulunan, eski nesilin alışık olduğu deli gibi kullandığı tuş takımı yine karşımıza çıkıyor. Sonuçta Nokia‘yı Nokia yapan efsane tasarımlı tuş takımlı telefonlarıydı. Eski telefona benzemesi için HMD’nin bir önceki 3310 modelinde yaptığı gibi tuş takımını koruyor. Dokunsal geri bildirimli ve bazı uygulamalar için özel tasarlanmış tuş takımı tekrardan hayatımızda.

Nokia 3310 Fiyatı ve Çıkış tarihi


Henüz resmi olarak bir fiyat belirlenmemiş olsa bile, Türkiye fiyatının 20.000TL olacağı konuşuluyor. İçerisinde bizlere sunduğu donanım özellikleriyle gerçekten iyi bir telefon. Ayrıca söylentiler telefonun Kasım 2024’te çıkış yapacağını gösteriyor. Fakat eğer ki konuşulan fiyat doğru ise, bu telefon şu anki dönemde tercih edilir mi bilmiyoruz. Ama her şeyin bir meraklısı vardır. 🙂

Dilerseniz, Bir zamanlar herkesin elindeydi! Nokia şimdi nerede? Yazımızı da okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: