PS5 güncellemesi neleri içeriyor?

Haberler

Sony, PS5 için yeni bir güncelleme yayınladı. Güncelleme, DualSense kontrol cihazındaki hoparlör ve mikrofonu güçlendiriyor. Ayrıca ekran paylaşımı özelliğine işaretçiler ve emoji tepkileri de geldi. PS5 güç göstergesi parlaklığının da ayarlanabildiği bu yeni güncelleme, bugün itibari ile tüm PS5 sahiplerine dağıtıldı.

ps5 güncelleme
Görsel: Sony

PS5 yeni güncelleme neleri içeriyor?

Sony bu güncelleme ile ağırlıklı olarak DualSense kontrol cihazının yazılımına odaklanıyor. Bu sayede oyun içi seslerin ve sesli sohbetin çıkış seslerinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Ayrıca PS5’teki Ekran Paylaşımına da yeni özellikler geliyor. Bu güncelleme ile oyuncular, oyundaki nesneleri ve alanları ortak bir ekranda işaretleyebiliyor. Ek olarak izleyiciler de emoji ile tepkiler gönderebiliyor. Dikkat dağıtırsa işaretçiler ve emojiler devre dışı bırakılabiliyor. PlayStation mobil uygulama güncellemesi de bu ayın sonunda iOS ve Android kullanıcılarının, yeni Ekranı Paylaş etkileşimlerini kullanabilmelerini sağlamak için geliyor.

Sony, bu güncellemenin bir parçası olarak PS5’in güç göstergesinin parlaklığını ayarlanmasına da izin veriyor. Parlaklık ayarı için üç seçenek var. Loş, orta ve parlak (varsayılan). Yine de güç göstergesi tamamen devre dışı bırakılamıyor.

Daha fazla Oyun

Etiketler: dualsense, joystick, ps5 güncelleme, ps5 update

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: