POCO Buds X1’in tanıtım tarihi belli oldu

Haberler

POCO Buds X1 için geri sayım başladı! Kulaklığın tanıtım tarihi belli oldu. Yakında görücüye çıkacak olan kulaklık, POCO M6 Plus 5G ile birlikte tanıtılacak.

POCO Buds X1 çok yakında geliyor!

Şirketin yeni TWS kulaklığı POCO Buds X1, yakında görücüye çıkıyor.

POCO Buds X1 çok yakında geliyor

Hindistan’da 1 Ağustos tarihinde POCO M6 Plus 5G telefon ile birlikte tanıtılacak olan kulaklığın tanıtım görselleri paylaşıldı. Henüz detaylar az olsa bile, pür ve kesintisiz bir ses kalitesi vereceğini biliyoruz.

AirPods benzeri, siyah mikrofonlar ilk başta dikkatleri üzerine çekiyor. Tahminlerimiz üzerine altta bulunan gri yuvarlaklar, sensörler olacak. Bu sensörler, dokunmayla birlikte şarkı değiştirme, durdurma gibi özellikleri çalıştıracak.

Biraz daha tasarıma baktığımız zaman kulak içi olacağını görebiliyoruz. Kulakçık plastikleri ile, kulaklığın tam arasında sarı renkte detaylar mevcut. Bunlar ne işe yaracak, şu anlık merak konusu. Ayrıca, görselde kullanılan mankenin sarı detaylı kıyafetler giydiğini görebiliyoruz.

POCO Buds X1 çok yakında geliyor!

Geçen yıl, yine yakın tarihlerde POCO Pods kulaklığı satışa sunulmuştu. Ve herkesin beğenisini fazlasıyla toplamıştı. Peki ya bu kulaklığın özellikleri nasıldı?

Pods modeli de tıpkı POCO Buds X1 gibi, kulak içi bir tasarıma sahip. Bağlantı için 12mm’lik ses sürücülerine ve Bluetooth 5.3 bağlantısına yer veriyordu. Ses kalitesi için SBC codec desteği kullanan Pods, hızlı eşleştirme sağlamak için Google Fast Pair özelliğine de sahipti. Aktif gürültü engelleme özelliği yerine, çevresel gürültü engelleme kullanan bu kulaklık, IPX4 sertifikasına da sahip.

Tek bir şarj ile 5 saate kadar dinleme sağlayan kulaklık, şarj kutusuyla 30 saate kadar dayanabiliyordu. Ayrıca hızlı şarj desteğine de sahipti.

Sarı detayların Wolverine ile alakası olabilir mi?

POCO F6: Deadpool & Wolverine Limited Edition tanıtıldı!

Bunun gerçek olması, çok da mümkün değil. Çünkü POCO marka olarak yıllardır sarı ve siyah renkleri tercih ediyor. Yani, Wolverine ile herhangi bir alakası olacağını beklemiyoruz. Fakat firma, yakın zamanda Deadpool & Wolverine filmi için özel bir telefonu piyasaya sürdü. Bu telefon ise şu şekilde özelliklere sahip oldu:

POCO F6 Deadpool & Wolverine sürümü özellikleri;

Deadpool Edition, geçtiğimiz aylarda piyasaya çıka orijinal POCO F6 ile aynı teknik özelliklere sahip. Cihaz 6,7 inç 1.5K 120Hz yenilme hızına ve 2.400 nit tepe parlaklığına sahip OLED HDR10+ ve Dolby Vision destekli bir ekranla geliyor. Ekran ayrıca Corning Gorilla Glass Victus korumaya sahip. Detaylar için konuyla ilgili yazımızı okuyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Sıcak Fırsatlar - İndirimli ve Kampanyalı Ürünler
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!
Benzer İçerikler: