Samsung fiyat performans telefonları geliyor!

Haberler

Samsung yeni, iki adet fiyat performans telefon geliştiriyor. Samsung Galaxy A16 ve Galaxy A06 bomba gibi geliyor!

Samsung iki yeni F/P telefon çıkartıyor!

Her bütçeye uygun, çok güçlü özellikler ile birlikte, iki adet F/P Samsung telefon geliyor! Hazırsanız detaylara geçelim.

Şirket son hızla, akıllı telefon modellerini genişletmeye devam ediyor. Bu genişletmeyi yaparken F/P (Fiyat Performans) telefonları yapmayı da unutmuyor! Son günlerde Samsung’un üzerinde yoğun bir şekilde çalıştığı Galaxy A16 ve Galaxy A06 modellerinin test sonuçları sızdırıldı.

Galaxy A16 ve Galaxy A06 Özellikleri

İlk olarak Galaxy A16’dan başlayalım. Bu telefon SM-A166B model numarası ile birlikte gelecek. Ve 5G desteği barındıracak. Galaxy A06 ise LTE ile gelecek gibi duruyor. Aynı zamanda A06 modeli, SM-A065M model numarası ile, 4G bir şekilde test ediliyor. Bu da, A06 modelinin daha uygun fiyata geleceğini belirtiyor. Ayrıca yeni gelecek bu iki telefonda son çıkan güncel telefon tasarımına sahip olacak.

Galaxy A06 için henüz elimizde kesin bir sistem özelliği bilgisi yok. Fakat, Galaxy A16’nın sızdırılan bilgiler doğrultusunda sistem özellikleri de şu şekilde olacak: A16, 6GB Bellek ile birlikte gelecek. Ve A16 modeli 64GB, isteğinize göre yükseltebileceğiniz 128GB depolama alanına da sahip olacak. Aynı zamanda, 50 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel yardımcı sensörü olacak.

Daha fazla Haber

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: