Samsung yeni üst seviye 4K projektörlerini tanıttı

Haberler

Samsung, yeni Premiere 7 ve Premiere 9 adı altında projektörlerini satışa sundu! Bu iki yeni projektör, CES 2024 etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı.

Samsung'un yeni Premium 4K projektörleri

Samsung’un Premiere 7 (2024), Premiere 9 (2024) projektörleri, an itibariyle satışta. 4K görsel sunabilen bu iki projektör, sürükleyici ses ve yüzeyleri dokunmatik ekrana dönüştürme özelliklerine sahip.

Premiere 7 ve Premiere 9 incelemesi

Yapay zeka destekli 4K upscaling ve Vision Booster teknolojileriyle karşımıza çıkan projektörler, Dolby Atmos ses kanallarına sahip. Bununla birlikte, projektörden ses almak için harici bir hoparlöre ihtiyacınız yok.

Premiere 7 özelliklerine gelecek olursak, 4K çözünürlük verebiliyor. Ayrıca, 120 inç’e kadar video projeksiyon boyutu, yüzde 100 DCI-P3 renk, 2.500 ISO lümenine kadar parlaklık ve HDR10+ kısa mesafeli lazeri beraberinde getiriyor.

Samsung'un yeni Premium 4K projektörleri

Premiere 9‘un özellikleri ise, 4K çözünürlük, 130 inç’e kadar video projeksiyon boyutu, yüzde 154 DCI-P3 renk, 3.450 ISO lümenine kadar parlaklık ve HDR10+ üçlü ultra kısa mesafeli lazer. Premium 9’un bir diğer farkı ise, uzmansal ses için Dolby Atmosfer desteği bulunan 2.2.2 kanallı 40W hoparlörün bulunması.

İki projektörde Tizen OS 7.0 ile kutusundan çıkıyor. Amazon Prime Video, Netflix, Youtube ve Samsung TV Plus içerisinde hazır bir şekilde geliyor. Ve oyunculara yönelik AAA oyunlarını da barındıran, bulut oyun hizmeti sağlayıcısı Samsung Gaming Hub da projektörlerde bulunuyor.

SmartThings uygulaması ile bağlantılı çalışan Premiere 7 ve Premiere 9 projektörlerinde, ekranda fotoğrafları, videoları ve araç takımlarınızı düzenlemenizi sağlayan Özel Ortam Modu’nu kullanabiliyorsunuz. Projektör üzerinden video izlemek isterseniz, telefonunuzdan projektöre ses aktarımı yapabiliyorsunuz.

Samsung Premiere 7 ve Premiere 9 fiyatı

Samsung'un yeni Premium 4K projektörleri

Ürünler, Çin, Kanada ve ABD’de satışa sunuldu. Kısa bir süre içerisinde Premiere 7 ve Premiere 9 küresel pazara da sürülecek. Güncel fiyatları ise:

  • Premiere 7: 3.000 dolar (102.099 TL)
  • Premiere 9: 6.000 dolar (204.198 TL)
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: