Spotify’da dinlediğiniz şarkılar Instagram’da görünecek

Haberler

Instagram’a yeni bir özellik geliyor. Yeni özellikle birlikte, Spotify üzerinde dinlediğiniz şarkılar artık eş zamanlı olarak Instagram’da görünecek!

Spotify'dan dinlediğiniz şarkılar Instagram'da görünecek

Meta ve Spotify, iş birliği yapmaya devam ediyor. Söz konusu özellik, Spotify’dan şarkı dinlediğiniz zaman Instagram’ın notlar kısmında hangi şarkıyı dinlediğinizi gösterecek. Bu özellik ile birlikte, aktif olarak dinlediğiniz bütün şarkıları otomatik olarak paylaşabileceksiniz!

Spotify ve Instagram eşleşmesi

Instagram’ın geçtiğimiz aylarda getirdiği notlar kısmında artık Spotify’dan dinlediğiniz şarkılar eş zamanlı olarak görünecek. Henüz test aşamasında olan özelliği, aktif edip etmemek tamamen sizlerin insiyatifine kalmış bir durumda. Ayrıca, özelliğin ne zaman çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok.

Spotify'dan dinlediğiniz şarkılar Instagram'da görünecek

Sızdırılan bir ekran görüntüsü, Instagram’ın müzik kütüphanesinden geliyor. Bu ekranda seçim yapabildiğiniz müziklerin yanı sıra, en altta bulunan “Spotify’dan paylaş” (Share from Spotify) seçeneği gözlere çarpıyor. Bu paylaşma özelliği Spotify üzerinden dinlediğiniz şarkıların canlı olarak Instagram’da görünmesini sağlıyor. Evet, tıpkı 2000’li yıllardaki MSN gibi.

Özelliği kullanmak için, Spotify hesabımız ile Instagram hesabımızı bağlamamız gerekiyor (Bunun için farklı bir entegrasyon yapılacak). Ardından dinlenen müzik, otomatik olarak Instagram hesabınızın notlar kısmında görünecek. Halihazırda notlar özelliği üzerinden bir şarkıyı takipçilerinizle paylaşabiliyorsunuz. Fakat bu şarkıyı manuel olarak seçmeniz gerekiyor. Seçtiğiniz şarkı, 24 saat sonra otomatik olarak “notlarınızdan” siliniyor. Ancak bu özellik ile birlikte, dinlediğiniz bütün şarkıları takipçileriniz ile eş zamanlı olarak paylaşabileceksiniz.

Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.
Yeni
Sosyal Medya
Instagram
YouTube
Instagram
YouTube
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: