Spotify TV Uygulaması Yenilendi!

HaberlerTeknoloji

Spotify güncellenen TV uygulaması ile kişiselleştirilmiş çalma listeleri, sık dinlenen içerikler ve daha fazlasını içeren yeni bir ana ekranla geliyor.

Spotify yenilendi
Görsel: Spotify

 

Spotify, dinlemek istediklerinizi bulmanızı biraz daha kolaylaştıracak yeniden tasarlanmış bir TV uygulamasını kullanıma sunuyor. Uygulama, mobil ve masaüstündeki Spotify’a benzer yeni bir ana sayfa ile birlikte geliyor. En üstte en çok dinlediğiniz içerikler, “Sizin İçin Derlendi” çalma listeleriniz ve son çalınan albümleriniz veya podcast’leriniz yer alıyor.

Ayrıca, ekranın sağ tarafında açabileceğiniz yeni bir çalma kuyruğu da var. Bu sayede o anda çalmakta olan şarkının yanı sıra, sırada ne olduğunu da görebiliyorsunuz. Yeni tasarım, ekranın sağ üst köşesinden profilinizi seçerek hesaplar arasında geçiş yapmayı sağlarken, yeni bir karanlık mod seçeneği ile de birlikte geliyor.

Yeni oynatma kuyruğu size sırada ne olduğunu gösteren bir liste sunuyor. Görsel: Spotify

Spotify’ın önceki TV uygulamasında gezinmek biraz daha zordu, bu da bazı kullanıcıların Spotify’ı telefonlarında açmasına ve çalanları oradan kontrol etmesine neden oluyordu. Yeni uygulama en azından telefonunuzda ya da masaüstünüzdeki versiyon ile biraz daha uyumlu. Spotify, güncellenmiş uygulamanın uyumlu akıllı TV’ler, oyun konsolları ve medya akış cihazlarında hem ücretsiz hem de Premium kullanıcılara sunulacağını belirtti.

Daha fazla Haber

Etiketler: müzik, müzik uygulaması, spotify, Spotify TV, Spotify uygulaması, tv müzik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: