Tesla küçülmeye gidecek!

Haberler

Tesla küçülmeye gidecek! Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Tesla bazı çalışanlarını işten çıkaracak.

Tesla küçülmeye gidecek! Otomotiv sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Tesla bazı çalışanlarını işten çıkaracak.

Tesla küçülmeye gidecek! Tesla’nın, birkaç ay içerisindeki ikinci işten çıkarma ihtimali ortaya çıktı. Bazı çalışanlar yakın zaman içerisinde işten çıkarmaların olacağından endişe ediyor.

Aralarında Austin Gigafactory ve Fremont Factory’nin de bulunduğu, buralarda çalışan 7 tane mühendis, Tesla’nın ofisinde işten çıkarmaların yaklaştığına dair söylentilerin dolaştığını söyledi. Resmi herhangi bir bilgi olmasa da çalışanlar, olacak işten çıkarmaların pazar günü başlayacağını düşünüyor.

Tesla’nın sözcülerinden hiçbir açıklama gelmedi. Birkaç çalışan iddiaların asılsız olduğunu söylerken, birkaç çalışanda çıkan iddiaları önemsenmemesi gerektiğini söylüyorlar. Bazı çalışanlardan “böyle büyük şirketlerde çıkan asılsız iddiaların hızlı yayıldığını herkes biliyor” şeklinde açıklama geldi.

Etkili olan bu iddiaların sebepleri arasında, yılın ilk çeyreğinde sipariş edilen araba sayısında bir düşüş olduğu, önceki yılın ilk çeyreğine göre %20, geçen yıllara göre %8 oranında da bir düşüş olduğu söyleniyor.

Dilerseniz, Tesla Tazminat Davası ile Karşı Karşıya! yazımızı da okuyabilirsiniz

Etiketler: elektrikli otomobil, elon musk, tesla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi yazın.

Yeni
Bu yazıyı beğendin mi? Arkadaşlarınla paylaş!

Benzer içerikler: